Ασταμάτητη Κυρία, έκλεισε το μάτι και στην ΑΕΛ

Η φετινή Ανόρθωση είναι απλά ασταμάτητη και το δείχνει με κάθε τρόπο σε κάθε της παιχνίδι. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, φιλοδώρησε την ΑΕΛ με δυο τέρματα, πήρε άλλο ένα εύκολο ντέρμπι και καλπάζει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.
 
Η ανωτερότητα και η ουσία που είχε στο παιχνίδι της η Ανόρθωση, ήταν αυτά που της έδωσαν τη μεγάλη νίκη με δράστες τους Ράγιος στο 11' της αναμέτρησης και Κατσαράβα στο 37'.
 
Από την άλλη η ΑΕΛ, δεν έπεισε σε κανένα σημείο του αγώνα και δέχτηκε μια δίκαιη ήττα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η κίνηση με νόημα του πάγκου της Ανόρθωσης σε Αρτυματά
 
Α’ ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση πολύ νωθρά. Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων αρκέστηκαν στο να ελέγξουν το χώρο του κέντρου, κάνοντας αρκετά λάθη. Η Ανόρθωση ωστόσο, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στην πρώτη ευκαιρία που την βρέθηκε. Σε μια καλή οργανωμένη προσπάθεια στο 11’, ο Μαργκάσα γύρισε την μπάλα στην περιοχή με τον Ράγιος να κάνει το πλασέ και τον Τεσέϊρα αρχικά να αποκρούει την μπάλα με το σώμα. Στη συνέχεια ο Ισπανός πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερο πλασέ νίκησε τον Βοζίνια για το 1-0. Η ΑΕΛ, προσπάθησε να ανεβεί και να πάρει μερικές ευκαιρίες αλλά ο Κατσαράβα ήρθε και σκότωσε τις ελπίδες των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Συγκεκριμένα, στο 37’ της αναμέτρησης, ο Ράσο, έκανε τη λάθος κεφαλιά με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κατσαράβα. Ο Γεωργιανός επιθετικός της Ανόρθωσης δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0. Η Ανόρθωση, πήρε την ουσία αν και δεν έθελξε με την απόδοση της πήρε ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο.
 
Β΄ ημίχρονο
 
Στην επανάληψη η ΑΕΛ, μπήκε πιιο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να σκοράρει το τέρμα που θα της έδινε το δικαίωμα να μπει ξανά στη τροχιά του αγώνα. Η Ανόρθωση ωστόσο, δεν επέτρεψε σε καμία περίπτωση στους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, να κρατήσουν μπάλα και να απειλήσουν την εστία του Λόρια. Από ένα σημείο και μετάη Ανόρθωση όχι μόνο δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να δημιουργήσει αλλά πήρε και τα ηνία του αγώνα. Στο 56' της αναμέτρησης, έκανε το γύρισμα στη περιοχή ο Οκριασβίλι με τον Καλτσά να κάνει το σουτ και τον Βοζίνια να αποκρούει την μπάλα. Λιγοστές ήταν οι καλές ευκαιρίες από τις δυο ομάδες στην επανάληψη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε και έβγαλε τη μάσκα ο Κατσαράβα
 
Ενδεκάδες:
 
Ανόρθωση: Λόρια, Σίλντενφελντ (Π.Αρτυματάς 46’), Βργκοτς, Σελίν, Μαργκάσα, Νταουσβίλι, Ιωάννου, Ράγιος, Καλτσάς (Κ.Αρτυματάς 58’), Οκριασβίλι, Κατσιαράβα (Ντούρις 83')
 
ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεξέιρα, Μεντόγεβιτς, Αβραάμ, Νταβόρ (Γερολέμου 61’), Μηνάς (Κάρλος 71’), Μαέ, Αγκάνοβιτς, Χουράδο (Γουήλερ 64’), Ράσο, Κυριάκου
 
Σκόρερ: Ράγιος 11', Κατσαράβα 37' /-
 
Κίτρινες:-/ Αβραάμ, Κυριάκου
 
Κόκκινες:-/-
 
Διαιτητής: Γιώργος Νικολάου
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: