Επανέρχεται ο ΑΠΟΕΛ-«Είναι αστείο γιατί λένε ότι σε πιάνει η κάμερα»

Τη δική του θέση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου και τις συλλήψεις, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ανέφερε μεταξύ άλλων «οι αρμόδιοι θέλουν να μεταφέρουν στα χέρια μας αυτή την καυτή πατάτα», υποδεικνύοντας ότι οι γαλαζοκίτρινοι δεν θα δεχθούν κάτι τέτοιο μετά τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Eμείς τα έχουμε υπογραμμίσει, όλα αυτά από καιρό. Δεν ήμασταν μαντείες ή πιο έξυπνοι. Κάποιοι δυστυχώς δεν έχουν τη γνώση που πρέπει για να διαπιστώνουν κάποιες αποφάσεις. Αυτό το φιάσκο που έχει εξελιχθεί. Η αναγνώριση του κόσμου από τις κάμερες, χρησιμοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή τη στιγμή μάθαμε ποια είναι η διαδικασία, της κάρτας φίλαθλου. Το υλικό από τις κάμερες, δόθηκε στο λειτουργό του ΚΟΑ, και μελετήθηκε για ώρες. Αυτή είναι η διαδικασία, και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πλασάρεται. Είναι αστείο, γιατί λένε ότι σε πιάνει η κάμερα και γνωρίζουν ποιος είσαι. Σε κανένα γήπεδο της Κύπρου και της Ευρώπης, δεν τηρείται η ταξιθεσία στην εξέδρα των φιλοξενουμένων. Αν για παράδειγμα πάρει ο Ερυθρός Αστέρας, στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ 4000 κόσμο θα κάτσουν στις θέσεις τους; Χρησιμοποιώ τη λέξη φιάσκο, γιατί προσπαθούμε να θυμηθούμε αν υπήρξε λάθος συλλήψεις στα γήπεδα, αλλά δεν θυμόμαστε. Το πιο αστείο από όλα είναι, στο ΡΙΚ εχθές όπως ανέφερα για τον οπαδό μας, πριν γνωρίζω καν ότι συνελήφθησαν τέσσερα άτομα λάθος», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

-«Δεν μας έχει ενημερώσει κάποιος, αλλά βλέπω στα Μέσα πως υπάρχει σύσκεψη, αυτή αν έχει ως αποτέλεσμα τη σκέψη για μεταφορά του αρχείου και το σύστημα στις ομάδες, τότε εμείς δεν θα είμαστε εδώ για να μας κοροϊδεύουν. Να μεταφέρουν στα χέρια μας αυτή την καυτή πατάτα. Ήταν μέσα στις προτάσεις μας γιατί γνωρίζουμε τη νοοτροπία του κόσμου. Ξέρουμε και πως θα συμπεριφερθεί στην κερκίδα. Ότι υπήρχε μείωση του κόσμου τα τελευταία χρόνια, είναι ξεκάθαρο. Δεν συμφωνώ σε όλα με τον κ. Μιχαηλίδη. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι η κάρτα, είναι το μοναδικό πρόβλημα που επηρέασε τη μείωση. Αλλά εφαρμόστηκε λάθος, όταν ακούμε τον υπουργό 16 μήνες μετά αν λέει ότι η κάρτα εφαρμόστηκε σωστά, ε τότε τι να πω», πρόσθεσε για τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Έχουμε ποσοστό αποτυχίας 66%. Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι πριν την κάρτα το ποσοστό μπορεί να ήταν καλύτερο στις συλλήψεις. Το πρόβλημα είναι ότι απλά να κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλο σου, στις αδυναμίες ν αντιμετωπίσει αυτό τον κόσμο. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει η κάρτα φιλάθλου και έχει εκτεθεί. Χωρίς οργανωμένους», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ.