Αυτό που χρήζει βελτίωσης στην Ομόνοια και το στοιχείο που φέρνει αισιοδοξία

Η Ομόνοια έχει μπροστά της άλλη μια πολύ δύσκολη αποστολή την ερχόμενη Κυριακή (08/12) στο ΓΣΠ, όταν και θα αντιμετωπίσει τη Δόξα. Ο στόχος, φυσικά, των πρασίνων δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα στο «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας για το παιχνίδι που έρχεται, ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε λόγο πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί αισθητά στις αποφάσεις που παίρνει στο επιθετικό τρίτο των αντιπάλων. Η βελτίωση σε αυτόν τον τομέα θα βοηθήσει πάρα πολύ στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Είναι ένα στοιχείο, το οποίο φάνηκε περίτρανα και στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη Δευτέρα (02/12). Σε πολλές περιπτώσεις, μια καλύτερη πάσα ή μια καλύτερη απόφαση από τους παίκτες της Ομόνοιας, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια μεγαλειώδη νίκη, μετά από επτά περίπου χρόνια.

Οι πράσινοι έχουν την ποιότητα και την εμπειρία να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο σε κάθε παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να αρχίσουν να το δείχνουν με μεγαλύτερη συχνότητα κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών. Αν το κάνουν πράξη, τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Δεδομένο είναι πως ο Μπεργκ θέλει από όλους τους μεσοεπιθετικούς του να συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι, καθώς η αγωνιστική φιλοσοφία πάνω σε αυτό το κομμάτι παραμένει ξεκάθαρη. Οι πράσινοι μόνο καλύτεροι μπορούν να γίνουν με το πέρασμα του χρόνου και των αγωνιστικών και αυτή είναι η άμεση επιδίωξή τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: