Η τοποθέτηση του οπαδού που συνελήφθη λανθασμένα μετά το ΑΠΟΕΛ-Ντουντελάνζ

Οι λανθασμένες συλλήψεις οπαδών της Ομόνοιας, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν να απασχολούν την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0, ένας οπαδός του ΑΠΟΕΛ που συνεήφθη λανθασμένα στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Ντουντελάνζ είπε τη δική του μαρτυρία.
 
Τόνισε πως συνεχώς τους έλεγε πως έκανε λάθος και ήθελε να γίνει ταυτοποίηση για dna στο μπουκάλι. Όταν αποδείχτηκε πως δεν ήταν αυτός, τότε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ και οι αστυνομικοί του απολογήθηκαν για το λάθος τους.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε:
 
«Ήρθαν και με έπιασαν και μου είπαν ότι έριξα μπουκάλι. Τους είπα ότι κάνουν λάθος. Μου είπαν φίλε εσύ είσαι, είναι σίγουρο και πρέπει να έρθεις μαζί μας. Έπρεπε να αφήσω τα δύο μου κορίτσια και να πάω κάτω για να μου πάρουν κατάθεση. Τους είπα ότι κάποιο λάθος έκαναν και επέμεναν ότι ήμουνα εγώ. Τους είπα να έρθει ο δικηγόρος μου και  να κάνουν και DNA στο μπουκάλι. Εγώ επέμενα και ο αστυνομικός μου είπε ότι θα πάει πάνω να δει ξανά το βίντεο και μου είπε να με βγάλει φωτογραφίες και να πάει πάνω να το δει ξανά. Του είπα ότι η φωτογραφία  μου είναι στην κάρτα φιλάθλου. Με έβγαλε 3-4 φωτογραφίες και πήγε πάνω. Μετά από ώρας φώναξε τους επιτηρητές  να με αφήσουν να φύγω. Ενώ έφευγα συνάντησα τον αστυνομικό και μου απολογήθηκε. Μου είπε ότι ήταν θέμα ομοιότητας και ότι αυτός που έριξε το μπουκάλι έφυγε από το παιχνίδι εκείνη την στιγμή. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε και ο κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης και το ΑΠΟΕΛ και μου απολογήθηκαν και μου έφεραν και δύο φανέλες για τα κορίτσια μου. Για εμένα απέτυχε η κάρτα φιλάθλου».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ