Κάθετοι οι ΑΕΛίστες, μιλούν για φιάσκο και συλλήψεις με ψύλλου πήδημα

Την κατάργηση της κάρτας οπαδού ζητάνε οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ μετά τα όσα γίνονται με τις συλλήψεις των οπαδών της Ομόνοιας.

Επιπρόσθετα, καλούν και τα σωματεία να βγουν μπροστά μαζί με τον κόσμο και να απαιτήσουν την αλλαγή του νόμου για το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά:

Δεν θα πούμε πολλά για τα όσα έγιναν στο ΓΣΠ, όλοι βλέπουν καθημερινά το φιάσκο. Τα όσα λέγαμε σαν οργανωμένοι οπαδοί έχουν επιβεβαιωθεί πλήρως γιατί εμείς ζούμε τον αθλητισμό από μέσα. Από πού να αρχίσουμε, από τις συλλήψεις με ψήλου πήδημα; Από το γεγονός ότι τη βία προκαλεί η διαιτησία, η προκατάληψη και η αστυνομία; Από τη μη αποτελεσματικότητα της κάρτας που ταυτοποιεί λάθος τους ταυτοποιημένους; ή από το ότι την εφαρμόζουν όπου και όποτε θέλουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά; Σωματεία βγείτε τώρα μπροστά μαζί με τον κόσμο, δεν αποδεχόμαστε τίποτα λιγότερο από την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΠΑΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΝΟΜΟΥ που καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στα δικά μας, την Παρασκευή 13/12 η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ετοιμάζεται για μια βραδιά από τις λίγες, από αυτές που σπάνια διοργανώνονται πλέον γιατί δύσκολα βγαίνουν σημαίες από τα γεννοφάσκια των ομάδων. Μια βραδιά που θα θυμίσει το ένδοξο παρελθόν των κατακίτρινων κλειστών, πριν η ομοσπονδία και το κράτος καταντήσουν το μπάσκετ – μπασκετάκι.

Την ερχόμενη Παρασκευή λοιπόν στις 18:30 η Βασίλισσα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας δίνει φιλικό αγώνα χωρίς κάρτα φιλάθλου στο ιστορικό Νίκος Σολομωνίδης για να τιμήσει τον αρχηγό Γιώργο Παλάλα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Είναι χρέος μας να είμαστε εκεί για διάφορους λόγους. Επιβάλλεται ένα κατάμεστο κλειστό πρώτα από όλα για να τιμήσουμε ένα φίλο, ένα ζωντανό κομμάτι της γαλαζοκίτρινης ιστορίας και οικογένειας. Επιβάλλεται ένα κατάμεστο κλειστό για να μυηθούν οι νεότεροι και να αναδυθούν από το μυαλό των μεγαλύτερων εκείνες οι μαγικές βραδιές του παρελθόντος που η θύρα 3 έλιωνε τους αντιπάλους στο κλουβί. Επιβάλλεται ένα κατάμεστο κλειστό για να καταλάβουν οι σημερινοί καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται. Επιβάλλεται ένα κατάμεστο κλειστό για να στείλουμε ακόμα ένα μήνυμα αντίδρασης κατά της κάρτας οπαδού, κατά του τρομονόμου που ερήμωσε τα γήπεδα και τέλος επιβάλλεται μια μαζική παρουσία για να πετύχει η συλλογή ρουχισμού και παιχνιδιών που διοργανώνει το σωματείο μας πριν τον αγώνα για ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη ώστε να περάσουν ομορφότερα τις γιορτές.

Παρασκευή 13/12 το οικοδόμημα της ΑΕΛ γράφει ακόμα μια σελίδα και δίνει απαντήσεις.
Κλείνοντας, καλούμε τον κόσμο σε ένα μεγάλο pregame party αύριο Παρασκευή στην σπηλιά μας για το ντέρμπι της ομάδας μας στην Λάρνακα.

ΥΓ. 1312 Στην υγειά μας και οι μπάτσοι μακριά μας.

ΥΓ2. Άλλο του «οπαδού» και άλλο του « Ζορμπά»

ΥΓ3. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΛΕΟΝΤΩΝ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΡΟΒΑΤΑ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα