Το πρόβλημα με το γήπεδο της Ντούντελανζ-Το απίστευτο σχόλιο Ρονάλντο

Λίγες μόνο μέρες πριν από την αναμέτρηση της Ντουντελάνζ με τον ΑΠΟΕΛ, το γήπεδο όπου χρησιμοποιεί για έδρα της η ομάδα του Λουξεμβούργου κρίνεται ακατάλληλο, αφού απαιτεί πλήρη ανακατασκευή του. Οι διεργασίες αυτές θα κοστίσουν 150.000 ευρώ.
 
«Μοιάζει σαν ένα χωράφι με πατάτες», ήταν το σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Εθνικής Πορτογαλίας στο εν λόγω στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση και οι παίκτες που προτιμά περισσότερο ο Ντολ

«Ήταν αδιάλλακτος ο άνθρωπος της UEFA. Προτείναμε να κάνουμε κάποια βελτιωτικά έργα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν το δέχθηκε. Έπειτα μιλήσαμε με την Ομοσπονδία για να μοιραστούμε το κόστος. Περιμένουμε απάντηση ακόμα... Σε κάνει να μετανιώσεις που προκρίθηκες ξανά στους ομίλους. Δείχνει το ενδιαφέρον του κράτους για τον αθλητισμό. Δεν έχουμε επιλογή.  Αν δεν παίξουμε στο εξωτερικό θα μας κοστίσει 150 χιλιάδες ευρώ. Το προτιμώ από το να μην κατεβούμε στο ματς, κάτι που θα μας κοστίσει 500 χιλιάδες», ήταν το σχόλιο του προέδρου της Ντουντελάνζ για το θέμα. 

Η OMADA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο Τύπου των πρωταθλητών, Νεκτάριο Πετεβινό για πιθανή μεταφορά της έδρας του αγώνα, αφού το γήπεδο βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι πιθανότητες παραμονής Σιμόν και ο άνθρωπος πίσω από τις διαπραγματεύσεις

Οι γαλαζοκίτρινοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αναβολής του εν λόγω αγώνα ή αλλαγής της έδρας, αφού δεν υπάρχει άλλο γήπεδο στο Λουξεμβούργο που μπορούν να παίξουν κόντρα στην Ντουντελάνζ. 

Οι πρωταθλητές θα πραγματοποιήσουν την τελευταία προπόνησή τους σε άλλο γήπεδο πριν την αναμέτρηση με την ομάδα του Λουξεμβούργου την επόμενη Πέμπτη (28/11).