Στηρίζει τον 19χρονο Νικόλα που παλεύει με όγκο στον εγκέφαλο η Ομόνοια

Στηρίζει τον 19χρονο Νικόλα Θεολόγου  η Ομόνοια, καθώς πρέπει να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που χρειάζεται και οι πράσινοι, καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της οικογένειας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η χαρά του Ορτέγκα και η ανάγκη της Ομόνοιας για κορυφή

Ο νεαρός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λόγω της επιθετικότητας του όγκου, ο Νικόλας χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ, όπου εκεί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία, με το κόστος της αποκατάστασης να ανέρχεται στις €750.000.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οπαδός που κέρδισε το λαχείο, αγοράζει την ομάδα του για να τη σώσει

H ανακοίνωση:

Συμπαραστάτες όλοι μαζί στον γενναίο αγώνα του 19χρονου Νικόλα Θεολόγου! Ο νεαρός διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε με περηφάνια παλεύει μαζί με την οικογένειά του για να ξεπεράσει αυτή τη σκληρή δοκιμασία! 

Λόγω της επιθετικότητας του όγκου, ο Νικόλας χρειάζεται να μεταβεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στις ΗΠΑ όπου εκεί θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία. Το κόστος της αποκατάστασης ανέρχεται στις €750.000 και το κράτος θα συνεισφέρει ένα μέρος αυτού του ποσού.  

Στην προσπάθεια του Νικόλα για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό χρειάζεται να συμμετάσχουμε όλοι μας! Καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της οικογένειας του Νικόλα, καταθέτοντας έστω και την πιο μικρή εισφορά. 

Οι εισφορές μπορούν να γίνουν με δύο τρόπους: 

1) Στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Astro Bank 
CY 27008001010000000001959540 BIC: PIRBCY2N

2) Με λαχνούς εισφοράς ή εισφορές κατευθείαν στην οικογένεια

Σάββας Θεολόγου (πατέρας): 99424444

* Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει παραχωρήσει τις σχετικές άδειες για διεξαγωγή εράνου.