Η... αμαρτία που πληρώνει ο Ρομπέρζ και η σωστή διαχείριση του Απόλλωνα

Εκτός αγωνιστικής δράσης για το επόμενο διάστημα θα παραμείνει ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχίλλειων και σύνδρομο καταπόνησης κνημών, κάτι που όπως φαίνεται θα τον αφήσει εκτός δράσης για ένα επιπρόσθετο μήνα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιατρική διάγνωση για Ρομπέρζ
 
Ο Γάλλος αμυντικός «πληρώνει» ουσιαστικά την αγωνιστική του απραξία τους τελευταίους μήνες, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχει ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας του Απόλλωνα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρει τα πόδια του όταν μείνει εκτός αγωνιστικού ρυθμού για κάποιο διάστημα.
 
Η επάνοδος ενός αθλητή θα πρέπει να γίνεται σταδιακά και ο Ρομπέρζ φαίνεται ότι χρειάζεται τον χρόνο του. Ο ίδιος έδειξε από το καλοκαίρι του τις προθέσεις του σχετικά με την παραμονή στο Κολόσσι. Ακόμη και όταν η Ομόνοια είχε επιδείξει με ανεπίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της, ο Γάλλος παράμεινε προσγειωμένος στον στόχο του θέτοντας ως προτεραιότητα τη λεμεσιανή ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε άκυρο στον Κίρζη ο Χαμπουλλάς

Άπαντες στο στρατόπεδο των κυανολεύκων γνωρίζουν την αγωνιστική αξία του 32χρονου σέντερ μπακ, γι' αυτό θέλουν η προσαρμογή του να γίνει με τον ομαλότερο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του μετά τον Δεκέμβριο, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.
 
Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του Ρομπέρζ θα προσδώσει κύρος και σιγουριά στην αμυντική γραμμή των γαλάζιων, αφού ο έμπειρος στόπερ είναι παίκτης που όταν πιάσει ρυθμό δεν θα βγαίνει από την ενδεκάδα του Σωφρόνη.