Το limit up του Ιωάννου και η προοπτική του εξωτερικού

Την καλύτερη περίοδο της μέχρι τώρα καριέρας του διανύει ο διεθνής αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Νικόλας Ιωάννου.

Η χθεσινή ενέργεια του στο γκολ της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στο Βέλγιο ήταν από τα ελάχιστα θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε. Αυτή του η εμφάνιση ανέβασε κατά πολύ το κασέ του και οι μετοχές του αυξάνονται μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.
 
Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχος του ΑΠΟΕΛ εδώ και πολύ καιρό, ενώ πλέον είναι και βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο ίδιος δούλεψε πολύ σκληρά και δικαιώνεται για τους κόπους του με όλα αυτά που πετυχαίνει.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ από τη αρχή της τρέχουσας σεζόν αναγκάζουν πολλές ομάδες του εξωτερικού να τον έχουν στα υπόψη τους για πιθανή μεταγραφή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας και είναι απόλυτα ευχαριστημένος με αυτά που βιώνει στον ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός στην προοπτική να αγωνιστεί στο εξωτερικό με την κατάλληλη πρόταση.

Ήδη πολλές ομάδες της Ευρώπης, τον παρακολουθούν στενά. Ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι η ΑΕΚ Αθηνών και η βελγική Άντερλεχτ. Αν συνεχίσει έτσι, ο διεθνής μας αμυντικός, αυτοί δεν θα είναι οι μόνοι σύλλογοι που θα ενδιαφερθούν για το πρώην προϊόν των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: