Η απογοήτευση στην Εθνική και το θετικό στοιχείο για Μπεν Σιμόν

Για την απογοήτευση στην Εθνική ομάδα, μετά την βαριά χθεσινοβραδινή (19/11) ήττα από το Βέλγιο με 6-1, αλλά και για το θέμα προπονητή, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.
 
Αναλυτικά τι δήλωσε στον Active:
 
Για την ήττα από το Βέλγιο: «Το 6-1 είναι 6-1 και δεν ικανοποιεί κανένα. Παίζαμε με μια ομάδα, όπου πάντα έχει κίνητρα. Κρατάμε την καλή προσπάθεια στα πρώτα 25-30 λεπτά, το γκολ που πετύχαμε, μπήκαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, αλλά δεχτήκαμε πολλά εύκολα γκολ. Μέχρι το ημίχρονο χάναμε 4-1 και δεν υπήρχε επιστροφή. Είχαμε κενά διαστήματα και σ’ αυτό το επίπεδο απαγορεύονται. Είχαμε μια καλή προσέγγιση του αγώνα, αλλά η ιστορία γράφει το αποτέλεσμα. Δεν ήταν αρκετή η προσπάθεια όμως».

Για τα θετικά στοιχεία και το θέμα προπονητή: «Με Σκωτία και Βέλγιο, πέντε ποδοσφαιριστές έκαναν ντεμπούτο. Έχει αυξηθεί ο ανταγωνισμός και αυτό είναι στα θετικά. Ο βαθμολογικός απολογισμός δεν μας ικανοποιεί. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε και θα λάβουμε με καθαρό μυαλό τις όποιες αποφάσεις. Στο επόμενο διάστημα θα έχουμε εξελίξεις. Είναι θετικό στοιχείο η δήλωση του προπονητή πως θέλει να μείνει και αυτό δείχνει όραμα από μεριάς του. Αυτό δεν λέει κάτι και είναι από τα στοιχεία που θα μπουν στο τραπέζι. Ο Μπεν Σιμόν πιστεύει στο μέλλον της Εθνικής και έχει στόχους σαν άνθρωπος και σαν προπονητής».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: