Σιζόπουλος για κάρτα φιλάθλου: Έχω μιλήσει με τον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ

Tην άποψη του για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη 107.6., ενώ παράλληλα τόνισε πως επικοινώνησε και με τον πρόεδρο των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομο Πετρίδη και πως τα κυπριακά γήπεδα πρέπει να αναβαθμιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Απαντά στον Υπουργό Δικαιοσύνης με τεκμήρια και ερωτήματα ο ΑΠΟΕΛ

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, δεν είχα επικοινωνία με τον κύριο Σοφοκλέους. Θα πρέπει να υπενθυμίσω πως αυτή ήταν η πρόταση που είχα καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο όταν λόγω αλλαγής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο νέος Υπουργός ήθελε νέο χρόνο για να μπορέσει να μελετήσει τα όσα είχαμε συμφωνήσει με τον προηγούμενο (Ιωνάς Νικολάου) για την κάρτα φιλάθλου και τι έπρεπε να γίνει. Θέλαμε να δώσουμε μια λύση για το σημαντικό πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει. Δυστυχώς μόνο τρία γήπεδα έχουν τις υποδομές από όλα τα υπόλοιπα. Θα πρέπει να αναβαθμίσουμε τα γήπεδα για να είναι πιο προσιτά στις οικογένειες. Λόγω ότι υπήρξε αυτή η αλλαγή και είχε μια καθυστέρηση εγώ είχα προτείνει η Κάρτα Φιλάθλου να καταργηθεί για αγώνες της Εθνικής ομάδας και των ευρωπαϊκών αγώνων των ομάδων μας μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να γίνει μια τελική ρύθμιση μέσα σε όσα είχαμε συμφωνήσει με τον προηγούμενο Υπουργό, τον ΚΟΑ  και με την ΚΟΠ» ανέφερε αρχικά ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

«Αν δεν υπήρχε η Κάρτα το ΑΠΟΕΛ δεν θα έχανε από την Ντουντελάντζ, όπως και η Εθνική μας ομάδα μπορεί να μην έχανε από την Σκωτία ή δεν θα έφερνε ισοπαλία με το Καζακστάν. Πρέπει να προβληματιστούμε σοβαρά. Να υπάρξει ένα πλάνο 5ετιας ή 10ετιας», κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ