Απίστευτη ατάκα Χαμπουλλά: Τράπεζες θα κλείσουν, αλλά η Ανόρθωση θα είναι εδώ

Για το νέο σχέδιο που παρουσίασε σήμερα (20/11) η Ανόρθωση, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμμοχώστου, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95., ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα σχέδια που αναμένεται να γίνουν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, αλλά και τη καλή πορεία της ομάδας του στη φετινή σεζόν.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ «Καρφώνει» τον Παντελή για τέρατα ο Πουλλαϊδης

«Θέσαμε τους στόχους μας. Ο πρώτος και σαφέστατος ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Η πορεία μέχρι σήμερα μας δικαιώνει και θα έρθουν οι επιτυχίες. Με πλήρη επίγνωση της διάθεσης του κόσμους, να συμπορευτεί μαζί μας, για να δημιουργήσουμε αυτές τις προνομιούχες μετοχές. Για να δώσουμε την ευκαιρία στους Ανορθωσιάτες να συμμετάσχουν στην επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Έντονος ο Χαμπουλλάς: Nα κάτσουμε να δούμε στημένα και κόκκινους φακέλους

«Όταν ανέλαβα, έπρεπε να βρούμε τρόπους για αύξηση των εσόδων. Εμάς δεν μας πάει το κλάμα στην Ανόρθωση. Απορρίψαμε όλες τις παλιές μεθόδους, ανευρέσεις πόρων. Κουβεντιάζοντας με τον μεγάλο μέτοχο, είπαμε να τα βάλουμε κάτω και ενημέρωσα το συμβούλιο, το οποίο εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στη συνέλευσης. Εντός της εβδομάδας θα είναι έτοιμο και το ενημερωτικό δελτίο. Έχουμε ξεκινήσει επαφές με ιδιότητες, πρώην παράγοντες και άλλα ταμεία. Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τα έσοδα της Ανόρθωσης, τα οποία είναι σταθερά. Έχει σοβαρές προοπτικές. Μια σωστή διακυβέρνηση, απέναντι στο σωματείο και στον κόσμο ήταν αυτό που χρειαζόταν. Σε λίγα χρόνια θα μπορεί να είναι αυτάρκης. Γνωρίζω τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα μειονεκτήματα που έχουμε από τις άλλες ομάδες. Είναι προνομιούχες. Αν η ομάδα πετύχει και έχει συμμετοχή στην Ευρώπη, αμέσως αυτή κατηγορία μετοχών, έχει απόδοση. Όμως αυτοί που κατέχουν τις μετοχές δεν θα έχουν συμμετοχή στις συνελεύσεις. Εγώ πάντως δεκτικά τηλέφωνα, από προσωπικούς φίλους, μη Ανορθωσιάτες. Είναι για όλους. Κάποιοι είμαι βέβαιος ότι θα μας τι πουν, όπως πάντα. Ας μας πουν τις εναλλακτικές λύσεις. Η Ανόρθωση είναι μια ολόκληρη ιστορία, ήταν, είναι και θα είναι εδώ. Τράπεζες θα κλείσουν, αλλά η Ανόρθωση θα είναι εδώ. Αυτό είναι δέσμευση δική μου, αλλά και του κύριου Πουλλαίδη. Για την προηγούμενη διοίκηση τα συζητήσαμε στην συνέλευση. Αναμένονται ακόμα εξελίξεις. Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις στην Αστυνομία που ερευνώνται. Μπορεί να καταλήξει και στα δικαστήρια.», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυρίας, για την επένδυση που γίνεται στον σύλλογο της Αμμοχώστου.

«Είναι λάθος να χαμηλώνεις τον πήχη. Θεωρώ αδιανόητο, κάποιος να μην θεωρεί πως έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους. Γυρίσαμε σελίδα και συνεχίζουμε. Ο στόχος είναι εκεί. Είναι ικανοποιημένος ο Τιμούρ, για μεταγραφές δεν έχω ακούσει κάτι. Είμαστε ικανοποιημένοι. Είμαστε διατεθειμένοι να βλέπουμε μια Ανόρθωση να αγωνίζεται έντιμα. Έχουμε δρόμο ακόμα με το Αντώνης Παπαδόπουλος, ακυρώθηκε το τοπικό σχέδιο και περιμένουμε από την Πολεοδομία να το εγκρίνει και να πάρουμε την άδεια. Προχωρούμε με κάποια θέματα αναβάθμισης, που έχουν θέμα με την ασφάλεια. Είμαστε σε συνεννόηση με τον ΚΟΑ. Οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν, μόλις εκδοθεί η άδεια. Αναμένεται σύντομα το πράσινο φως για να συνεχίσουμε.  Δεν εξαρτάται από μας τώρα. Αυτά που σχεδιάσαμε πρέπει να γίνου, τουλάχιστον σε ένα στάδιο διετίας μέχρι να χορηγηθούν άδειες από το κράτος. Του χρόνου θα παίζουμε Ευρώπη εκεί που πρέπει», κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ