Έντονος ο Χαμπουλλάς: Nα κάτσουμε να δούμε στημένα και κόκκινους φακέλους

Στο πολύκροτο θέμα της με την κάθοδο ξένων διαιτητών, αλλά και την κάρτα φιλάθλου, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0.
 
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος της Κυρίας, τόνισε ότι έχει διαφορετική άποψη στη κάθοδο των ξένων διαιτητών στην Κύπρο και πως δεν πρόκειται να σταματήσουν τα διαιτητικά λάθη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Έριξε άκυρο στον Κίρζη ο Χαμπουλλάς

«Άμα καταντήσουμε να θέλουμε ξένους είμαστε χαμένοι. Δεν υπονοώ κάτι προς τον φίλο μου Κίρζη. Αυτή τη στιγμή έχουμε διαφορετική άποψη. Εδώ συζητούμε για το VAR που θα έρθει. Αν έρθουν ξένοι διαιτητές θα σταματήσουν τα λάθη. Αν κάποιοι τους αρέσουν να ενοχλούν, είναι η φύση τους, θα συνεχίσουν. Όταν αλλάξει το DNA του Κύπριου τότε θα σταματήσουν τα λάθη. Είμαστε όλοι σεναριογράφοι. Υπεύθυνος και αρμόδιος για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με ασφάλεια και τάξη είναι το κράτος. Αυτό αποφασίζει. Για μας η ασφάλεια στα γήπεδα, είναι ύψιστης σημασίας. Έχω προσωπικά βιώματα στα γήπεδα, και από φίλους μου. Στην αλληλογραφία κάποιοι πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι. Αν υπάρχει μείωση στα εισιτήρια κάποιων ομάδων, πρέπει να κάτσουμε να δούμε τους λόγους, όχι μόνο τη κάρτα φιλάθλου. Αυτά μπορούμε να τα κουβεντιάσουμε. Πιστεύετε είναι ο κύριος λόγος η κάρτα; Κόκκινοι φάκελοι, στημένα, ψίθυροι. Αυτά δεν επηρεάζουν; Δηλώνουμε έτοιμοι για να συζητήσουμε τρόπους για να αυξηθεί η προέλευση του κόσμου στα γήπεδα. Δόξα τον Θεό η προέλευση όταν αγωνίζεται η Ανόρθωση είναι μια χαρά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ