Το σχόλιο του Σιμόν για τα λάθη και η μεγάλη του επιθυμία

Για όλους και για όλα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη ήττα της Εθνικής μας ομάδας από το Βέλγιο ο Ραν Μπεν Σιμόν.
 
Ο Ισραηλινός τεχνικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι απέναντι στο Βέλγιο, την διαιτησία των τελευταίων αγώνων, την εικόνα της Εθνικής κατά την άποψη του αλλά και όσο αφορά το μέλλον του.
 
Αναλυτικά:
 
Για το ευρύ σκορ: «Δεχτήκαμε πολύ εύκολα τέρματα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημο αλλά προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να κρατήσουμε μπάλα και απλά να μην διώχνουμε την μπάλα. Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, χάσαμε από την Ρωσία με 5-0 και μας άξιζε ενώ σήμερα δεν μας άξιζε και τόσο. Η πρώτη παράμετρος στο ποδόσφαιρο είναι να μην δέχεσαι εύκολα τέρμα και εμείς δεχτήκαμε πολύ εύκολα τέρματα».

Για το ότι η ομάδα έχασε ρυθμό μετά το 35’ της αναμέτρησης: «Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Ο Νεόφυτος έκανε το ντεμπούτο του και ήταν αρκετά καλός. Σε αυτό το επίπεδο δεν γίνεται να δέχεσαι τέτοια τέρματα. Δεν θέλω να κατηγορώ τους ποδοσφαιριστές μου. Ο Κύπρος και ο Γουήλερ, πήγαν πάρα πολύ καλά».

Για την διαιτησία: «Όταν δεχτείς έξι τέρματα δεν μπορείς να μιλήσεις για διαιτησία. Στο παιχνίδι με τη Ρωσία, την Σκωτία και σήμερα έγιναν διαιτητικά λάθη».

Αν είναι ικανοποιημένος για την εικόνα της Εθνικής: «Υπάρχουν δυο τρόποι να αναλύσουμε. Πρώτα απ όλα δεν αξίζαμε να προκριθούμε. Είδαμε αρκετά θετικά. Να αυξάνεται ο ανταγωνισμός στην ομάδα και να δημιουργείται κάτι καλό μέσα στην ομάδα. ‘έχουμε μια πολύ καλή εθνική ομάδα που προοδεύει συνεχώς. Κληρωθήκαμε σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με Ρωσία και Βέλγιο. Βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές μας να γανώνονται όλο και καλύτεροι.

Για το μέλλον του: «Θα κάτσουμε να μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Ευχή μου να συνεχίσω στην ομάδα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: