Περιμένει κοινή λύση η ΑΕΛ μετά την επιστολή-«Έχουμε οικονομικό πλήγμα»

Μια κοινή λύση για την τροποποίηση του νόμου της κάρτας φιλάθλου, αναμένουν στην ΑΕΛ, ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της λεμεσιανής ομάδας, Αριάδνη Γενεθλίου, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Άρχισε την αποπληρωμή του προς την ΑΕΛ ο Σόουζα-Το συνολικό ποσό που θα δώσει

Την ίδια ώρα, τόνισε πως η ομάδα της Λεμεσού υπέστη αρκετές ζημιές από το μέτρο και δεν είναι η πρώτη φορά που έστειλε επιστολή.

«Έχουμε πληγεί πάρα πολύ από αυτό το μέτρο. Δεν είναι η πρώτη φορά που στέλνουμε επιστολές, υπήρχαν και άλλες. Ήμασταν οι πρώτοι που το κάναμε. Θέλουμε να βρεθεί μια κοινή λύση για την τροποποίηση αυτού του νόμου. Είναι τραγικό να βλέπουμε άδειες κερκίδες. Δεν βλέπουμε τις 90 χιλιάδες κάρτες να χρησιμοποιούνται. Το Μάρτιο του 2019, σε επιστολή που αναφερόταν στον Υπουργό Δικαιοσύνης, αναφέραμε ξανά για την κάρτα φιλάθλου, έχουμε παμπάλαια γήπεδα. Από πλευράς μας, έχουμε χαμηλώσει τιμές των εισιτηρίων, έχουμε βγάλει ειδικές τιμές. Εμείς δώσαμε πάρα πολλά κίνητρα, τι μπορούμε άλλο να κάνουμε. Περιμένουμε μια απάντηση στην επιστολή που στείλαμε στον κ. Κούμα, στην εκτελεστική επιτροπή, τα σωματεία και τους οργανωμένους και ακολούθως να γίνει μια συνάντηση και με τους άλλους προέδρους, για να συζητηθούν οι ενέργειες που πρέπει να γίνου και να βρεθεί η λύση. Έχουμε οικονομικό πλήγμα. Είναι πολύ σημαντικές οι ζημιές που υποστήκαμε σαν ΑΕΛ. Άμα δείτε και τον αριθμό των εισιτηρίων στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως δεν αφορά μόνο την ΑΕΛ. Το δείγμα είναι πολύ μεγάλο για να μην μπορεί να βγει εμφανές συμπέρασμα. Είναι λίγο επιθετική η επιστολή, αλλά πλέον δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι το αυτονόητο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ