Θεωρεί κατάλληλο τον εαυτό του για προπονητή ο Ντολ

Για την δουλειά του στον ΑΠΟΕΛ και το παρελθόν του μίλησε ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Τόμας Ντολ, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε γερμανική ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ευκαιρία να δουλέψει στους πρωταθλητές ήταν ενδιαφέρον και πως είναι ο κατάλληλος για να προπονεί μια ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Σήκωσε το γάντι ο Πετρίδης και καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να λάβει μέτρα

«Χρειάζονται εβδομάδες για να επεξεργαστείς την ομάδα και να συνειδητοποιήσεις τι έχεις βρει. Στη Βουδαπέστη για παράδειγμα, σταμάτησα μετά από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Aν έχεις μια πρόσφατη επιτυχία, έχεις μια πιθανότητα να δουλέψεις στο εξωτερικό. Ήμουν με τον συνεργάτη μου πολύ καιρό και περιμέναμε να εμφανιστεί κάτι το ενδιαφέρον. Τελικά έγινε η επαφή», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός κόουτς για τον χρόνο που χρειάζεται ένας προπονητής για να προσαρμοστεί και τον ερχομό του στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ερώτηση που του έγινε για την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Τόμας Ντολ είπε, «το καλό με μένα ήταν πως είχα επαφές με τηλεοπτικά κανάλια, όπως το Sky. Πήγαινα στο στούντιο στην αρχή, ή στο ημίχρονο. Αυτό ήταν πολύ καλό. Αλλά δεν μπορείς να πηγαίνεις συνεχώς στη τηλεόραση, είναι ενοχλητικό».

«Στην πραγματικότητα μου αρέσει να προπονώ μια ομάδα. Είμαι κατάλληλος, έχω ενέργεια και δεν θέλω ελεύθερο χρόνο. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στην τηλεόραση το Σάββατο και να μην είμαι στο γήπεδο», κατέληξε ο 53χρονος τεχνικός για τα συναισθήματα του το διάστημα που δεν είχε ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ