Πώς έχει η κατάσταση Ράγιος και Μαργκάσα στην Ανόρθωση

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης να ξεκουραστούν και να πάρουν τις κατάλληλες «ανάσες» για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα περιμένει να δει κατά τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, την αγωνιστική κατάσταση των Ρούμπεν Ράγιος και Ρενάτο Μαργκάσα, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας την ερχόμενη Κυριακή (24/11).
 
Και οι δύο ποδοσφαιριστές νιώθουν πολύ καλύτερα, σχετικά με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν, όμως καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης τους.
 
Τα δύο βασικά στελέχη της ομάδας της Αμμοχώστου θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης τις επόμενες μέρες και αν προπονηθούν κανονικά, τότε θα βρίσκονται (τουλάχιστον) στην αποστολή του παιχνιδιού για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
 
Δεν αποκλείεται, όμως, ο Κετσπάγια να τους προφυλάξει, ούτως ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους στα κρίσιμα ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ, ΑΕΛ και Απόλλωνα, μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Άχνας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: