Οι εσωτερικές μεταγραφές είναι εδώ και το... φωνάζουν

Άρχισε το ψάξιμο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου εδώ και καιρό ο Ντομένικο Τέτι αφού έχει παρατηρήσει τις θέσεις που η ομάδα της Λευκωσίας δείχνει αδυναμίες.

Το μεγάλο μυστικό στον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στις εσωτερικές μεταγραφές. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να τραβήξουν κουπί ενόψει συνέχειας και να βοηθήσουν την ομάδα όχι μόνο να ανεβεί αλλά και να πετύχει τους στόχους της.
Πρέπει να γίνει η σωστή κατανομή και οι κατάλληλες ευκαιρίες από πλευράς του Τόμας Ντολ για να μπουν περισσότεροι ποδοσφαιριστές σιγά σιγά ξανά μέσα στην ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι έκαναν Μπέζιακ και Ντούρις με τις Εθνικές τους

Είναι πλέον γραφικό να αναφερόμαστε στον Γιώργο Εφραίμ. Ο Κύπριος διεθνής έστειλε τα δικά του μηνύματα στους τελευταίους δυο αγώνες, πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του, όποτε χρειαστεί.

Από την άλλη είναι και ο Τόμαςν Ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός, επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή της ομάδας αν και δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Είναι ποδοσφαιριστής που τον έχει ανάγκη ο ΑΠΟΕΛ.
Από την άλλη είναι και ο Αντρέας Μακρής που μπορεί να δώσει βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, έχει και αυτός τα χαρακτηριστικά που μπορεί να κάνει την διαφορά με μια διείσδυση με πλαγιοκόπηση.

Υπάρχουν οι λύσεις και ο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν η διαφορά στην ομάδα. Φαίνεται σιγά-σιγά ο Τόμας Ντολ, να παίρνει τα μηνύματα γύρο από αυτό το θέμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: