Σήκωσαν παντιέρα οι Λεμεσιανοί

Αναβρασμός για την κατάσταση που υπάρχει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, επικρατεί στις ομάδες της Λεμεσού και συγκεκριμένα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα. 

Μετά την επιστολή των γαλάζιων της Λεμεσού προς την ΚΟΠ, που ζητά μεταξύ άλλων την κάθοδο ξένων διαιτητών σε σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος, οι γαλαζοκίτρινοι πήραν τη σκυτάλη, με τον Ανδρέα Σοφοκλέους να αποστέλλει επιστολή προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, τους πρόεδρους όλων των σωματείων Α΄ Κατηγορίας και τα οργανωμένα σύνολα οπαδών για τροποποίηση ή κατάργηση της κάρτας φιλάθλου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Με ρωτούσε “τι έχω μάμα, γιατί εν γιανίσκω εγώ;” Αλλά δεν έχανε το χαμόγελό της»

Μετά τα διαιτητικά λάθη του ντέρμπι στο Τσίρειο αλλά και την οφθαλμοφανής απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, οι ομάδες της Λεμεσού, επισημαίνουν στην ομοσπονδία ότι η κατάσταση βρίσκεται στο απροχώρητο. 

Αν ο φίλαθλος δεν νιώσει τη ζέστη και την ομορφιά του ποδοσφαίρου μέσα στο γήπεδο και παρακολουθεί από την τηλεόραση όπως οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα ενώ ταυτόχρονα θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες πιο προηγμένων πρωταθλημάτων, αυτό απλά θα σημαίνει το τέλος του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε στη σημερινή του επιστολή ο Ανδρέας Σοφοκλέους, που αναντίρρητα είναι η στυγνή πραγματικότητα. 

Ότι δηλαδή, αν δεν ιδρώσει τ' αυτί των αρμόδιων, τότε το τέλος του κυπριακού ποδοσφαίρου δεν θα αργήσει να 'ρθει.