Η πίστη του Εγκωμίτη για θετικό αποτέλεσμα με Ανόρθωση

Την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα που ακολουθεί, κόντρα στην Ανόρθωση, εξέφρασε ο τεχνικός του Εθνικού Άχνας Γιώτης Εγκωμίτης.
 
Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, τοποθετήθηκε και για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της Κύπρου κόντρα στη Σκωτία, το ερχόμενο Σάββατο (16/11) στο ΓΣΠ.
 
Αναλυτικά:
 
Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός με δύο ευκαιρίες σκόραρε δύο γκολ. Κάτι τέτοιο έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πιο καλά τώρα που υπάρχει η διακοπή, θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές και θα επιδιώξουμε να βελτιωθούμε. Όλοι έχουμε παραδεχτεί τα λάθη μας. Θα δώσουμε φιλικό με την Αλκή και θα επιδιώξουμε να βελτιωθούμε. Θα δώσω χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει πολύ στο φιλικό».

Για το ματς με την Ανόρθωση: «Ήμαστε μια ομάδα που έχει στόχο τη παραμονή. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πάμε σε όλους τους αγώνες, με στόχο το κέρδος. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα με την Ανόρθωση και αν τα καταφέρουμε, θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες. Πολλά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες».

 Για τον αγώνα της Εθνικής με Σκωτία: «Είναι σημαντικό το παιχνίδι και μέσα από αυτά τα παιχνίδια, οι παίκτες μας θα αποκτήσουν εμπειρίες για τη συνέχεια. Θεωρώ πως πρέπει να κερδίσουμε τη Σκωτία και να επιτύχουμε τον στόχο της τρίτης θέσης. Ελπίζω να ανταποκριθούν οι παίκτες μας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται στην επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις