Καταγγελία-«βόμβα»: Η γυναίκα του Σουμάχερ κρύβει την αλήθεια

Στη σύζυγο του Μίχαελ Σουμάχερ, Κορίνα, επιτέθηκε ο 77χρονος πρώην μάνατζερ, Βίλι Βίμπερ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Formula 1.

Ο εφτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος είχε ατύχημα κάνοντας σκί το 2013, σύμφωνα με τη γυναίκα του, Κορίνα, βρίσκεται στην Λίμνη της Γενεύης μαζί με τα δύο του παιδιά.

Ο φίλος του και πρώην μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Βίλι Βέμπερ, μίλησε στην «Cologne Express» και κατηγόρησε την Κορίνα ότι του απαγορεύει να τον δει φοβούμενη, όπως ισχυρίζεται, να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του. τόνισε ότι η αλήθεια θα λάμψει σύντομα ενώ επεσήμανε ότι είναι απεγνωσμένος να δει το φίλο του.

Πριν από λίγο καιρό ο ιατρός που χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, στο Παρίσι στα μέσα Σεπτεμβρίου, Φιλίπ Μανασέ, αρνείται ότι έκανε μια πειραματική επέμβαση.

Σε μια συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Μενασέ επεσήμανε ότι η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει», εξήγησε ο γιατρός για την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έλαβε στις ημέρες της εγχείρησης και σημείωσε ότι «όλοι με ψάχνουν, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει πειραματικές θεραπείες».

Ο Μενασέ, τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων, ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε πολύ λίγα».

Πηγή: https://www.eleftherostypos.gr/

Δειτε Επισης

Μη παραδοχή απάντησε σε όλες τις κατηγορίες ο 44χρονος που κατηγορείται για το τετραπλό θανατηφόρο
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Στους 143 ο αριθμός των θυμάτων από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα
Ανασύρθηκαν τα πτώματα δύο εργατών από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη
Εντοπίστηκε από την οικιακή βοηθό η γυναίκα στην Ερήμη-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Κακός δαίμονας τα αδιάκοπα φλας των καμερών-Στα... κάγκελα οι οδηγοί, ψάχνουν τη φόρμουλα στη Βουλή
Η τελική μάχη στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Τα δύο στρατόπεδα, οι παραδοξότητες και ο μοναδικός ηττημένος
«Ένα ατύχημα που συμβαίνει μια φορά κάθε είκοσι χρόνια, έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου»