Σοβαρές κατηγορίες από ΚΟΠ: Ο Νεοφυτίδης παραπλάνησε τις παίκτριες

Στην αντεπίθεση γι' άλλη μια φορά περνά η ΚΟΠ, σε σχέση με την αντιπαράθεση που ξέσπασε με τον ΠΑΣΠ, αναφορικά με την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστριών να αναδείξουν το ζήτημα των έμφυλων διακρίσεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σκληρή απάντηση ΚΟΠ σε ΠΑΣΠ, τους βάζει τελεσίγραφο-Αυτούσια η επιστολή

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΟΠ, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, «καρφώνει» τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη ότι παραπλάνησε τις παίκτριες να φωτογραφηθούν με το #equal game, σ' έναν αγώνα που δεν είχε συμφωνηθεί κάτι τέτοιο με την UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά ο ΠΑΣΠ: Μήπως οι άνδρες βουλευτές παίρνουν περισσότερα;

Παράλληλα, όπως ενημέρωσε, θα προσπαθήσουν να επιλύσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται με την Εθνική Γυναικών, αφού στην ΚΟΠ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με όσα ζητούν οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες. 

«Μας ενοχλεί αυτό που προσπάθησε να περάσει ο ΠΑΣΠ. Μας προσβάλλουν όλα αυτά και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά μιας Εθνικής. Αυτά που συμφώνησε η UEFA με εμάς ήταν άλλα και γίναμε ρεζίλι διεθνώς. Η διαφωνία μας έγκειται στην παραβίαση των κανόνων που συμφωνήθηκαν (σ.σ. το περιστατικό με το σήμα στο χέρι). Δεν έπρεπε να γίνει στον συγκεκριμένο αγώνα αυτό. Πήραμε έγκριση για να προβάλουμε το σύνθημα together we play strong. Είχε λεχθεί από τον κ. Νεοφυτίδη ότι ήταν συμφωνημένη η UEFA γι' αυτό, παραπλάνησε τις παίκτριες. Τις ρωτήσαμε για να το μάθουμε αυτό και μας είπαν ότι έστειλαν φωτογραφία στον κ. Νεοφυτίδη για να τη δημοσιεύσει. Δεν αντιδρά η ΚΟΠ για τα αιτήματα που ζητούν οι γυναίκες της Εθνικής. Έχουν τροχοδρομηθεί οι εξελίξεις για τα αιτήματά τους. Όταν είναι με την αποστολή όλα είναι πληρωμένα. Δεν είναι θέμα φύλου η διαφορά στην πληρωμή. Τώρα ξεκινήσαμε να παίζουμε επίσημους αγώνες, είναι αναμενόμενο να προκύψουν κάποια θέματα. Είμαστε σε διαδικασία να τα επιλύσουμε. Η αντίδρασή μας δεν αφορά τα αιτήματά τους, το αναφέρω ξανά. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, δεν καταλάβαμε τι προβάλαμε με το σύνθημα του equal game», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ραγίζει καρδιές η δύναμη ψυχής της Κάλιας-«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»