Σε ρυθμούς Νορβηγίας η Εθνική Ελπίδων

Με προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς συνεχίζεται σήμερα (15:00) ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει Νορβηγίας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου και ώρα 14:30 στο Στάδιο N.Papas Group Αμμόχωστος - Επιστροφή και εντάσσεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Η προετοιμασία για τον τελευταίο μας αγώνα μέσα στο 2019 άρχισε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με προπόνηση στα βοηθητικά του Σταδίου ΓΣΠ.

Από σήμερα προπονήσεις θα αρχίσει και ο Ρούελ Σωτηρίου, που έφτασε χθες το απόγευμα από το Λονδίνο. Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κωνσταντίνο Αναστασίου λόγω τραυματισμού.

Η Εθνική μας στοχεύει να κλείσει τις υποχρεώσεις της μέσα στο 2019 με θετικό αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη συνέχεια στη διοργάνωση.

Θα είναι ο τρίτος αγώνας που θα δώσουμε στην Κύπρο σε αυτή τη διοργάνωση, αφού προηγήθηκε το νικηφόρο 1-0 επί του Γιβραλτάρ και το ισόπαλο 1-1 με τη Λευκορωσία.

Με τη Νορβηγία βρεθήκαμε ξανά αντιμέτωποι τον περασμένο Σεπτέμβρη στο Ντράμεν και παρά την πολύ καλή παρουσία της ομάδας μας, χάσαμε με 2-1.

Μετά την Κύπρο και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου, η Νορβηγία θα φιλοξενήσει την Πορτογαλία και την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί ο αγώνας Γιβραλτάρ - Λευκορωσία. Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Πέμπτη το Γιβραλτάρ θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Το λάθος που κάνουμε όλοι-Γιατί δεν πρέπει να βάζουμε τα αυγά στην πόρτα του ψυγείου
Πολιτικές αναταράξεις στην Ουγγαρία-Έρευνες κατά επικριτή του Όρμπαν λόγω υποψιών για χρηματοδότηση
Αισιοδοξία Κουμή για αντίστοιχες επιδόσεις στις τουριστικές αφίξεις με το 2023 παρά τις προκλήσεις
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Ιταλίδα ακτιβίστρια που κρατείται στην Ουγγαρία
Γιατί το Ιράν δεν έχει κανένα συμφέρον να διαρκέσει η κρίση με το Ισραήλ-Αναλυτές εξηγούν