Το κίνητρο της Εθνικής και τα δεδομένα στον όμιλο

Τον τελευταίο εντός έδρα της αγώνα στα προκριματικά του EURO 2020 θα δώσει το Σάββατο (16/11), η Εθνική μας ομάδας στο ΓΣΠ, ενώ την Τρίτη (19/11), ακολουθεί ο αγώνας με το Βέλγιο εκτός έδρας. 
 
Η Κύπρος, με νίκη επί της Σκωτίας το Σάββατο, θα τερματίσει στην 3η θέση του ομίλου, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και το γεγονός αυτό, δίνει επιπλέον κίνητρο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 
 
Δείτε τη βαθμολογία μέχρι στιγμής στον όμιλο της Εθνικής:

Πρώτη παρουσία στην Εθνική Ανδρών για τον Δημήτρη Θεοδώρου. Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ρενάτο Μαρκάσα. Ο Μαρκάσα ήταν παρών στην προπόνηση, εξετάστηκε από το γιατρό της Εθνικής και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αφού, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να τεθεί στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί για τους δύο επόμενους αγώνες, είναι οι ακόλουθοι: 
ΑΕΚ Λάρνακας: Ματία Σπόλιαρτις
ΑΕΛ: Ανδρέας Αβραάμ, Χρίστος Γουήλερ
Ανόρθωση: Ρενάτο Μαρκάσα, Μιχάλης Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς
ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Εφραίμ, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου
Απόλλων: Ιωάννης Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Χαράλαμπος Κυριάκου
Ε.Ν. Παραλιμνίου: Δημήτρης Θεοδώρου
Ερμής Αραδίππου: Ούρκο Πάρτο
Νέα Σαλαμίνα: Ιωάννης Κωστή, Κύπρος Χριστοφόρου, Τάσος Κίσσας
Ολυμπιακός Λευκωσίας: Γιώργος Οικονομίδης, Παναγιώτης Ζαχαρίου
Ομόνοια Λευκωσίας: Ιωάννης Κούσουλος
Αστέρας Τρίπολης: Νεόφυτος Μιχαήλ
FC Copenhagen: Πιέρος Σωτηρίου
Salernitana 1919: Ανδρέας Καρώ
Southend United FC: Τζέισον Δημητρίου
Pescara Calcio: Γρηγόρης Κάστανος

Την ίδια ώρα, στην προσπάθεια τους αυτή, οι διεθνείς μας χρειάζονται την στήριξη του κόσμου, μια στήριξη που την είχαν σε όλους τους προηγούμενους αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση και η οποία το Σάββατο, θα πρέπει να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα €10 στη δυτική κερκίδα, κάτω διάζωμα. Για την ανατολική κερκίδα, υπάρχουν τα οικογενειακά εισιτήρια, όπου, με €15 μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δύο ενήλικες και μέχρι τρία παιδιά, μέχρι 14 ετών. 

Επίσης, στην Ανατολική κερκίδα, υπάρχει η επιλογή της αγοράς εισιτήριου €10 για ένα ενήλικα και μέχρι τρία παιδιά μέχρι 14 ετών.