Η δυναμική του Απόλλωνα και ο Σωφρόνης που φέρνει την ελπίδα

Μπορεί να μην κέρδισε το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (10/11) με τον ΑΠΟΕΛ, όμως ο Απόλλωνας άρχισε να φανερώνει με τον πιο πειστικό τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία που τον διέκριναν, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική του ηγεσία.

Στο προχθεσινό (10/11) ντέρμπι του Τσιρείου κόντρα στον πρωταθλητή, η ομάδα της Λεμεσού είχε πάθος, συγκέντρωση και ξεκάθαρο πλάνο στο παιχνίδι της, ενώ με λίγη περισσότερη τύχη στις τελικές προσπάθειες του, θα έφευγε με τους τρεις βαθμούς.

Ο χρόνος, όμως, δεν γυρίζει πίσω και όσα έγιναν στο χορτάρι του Τσιρείου στο κυριακάτικο (10/11) ντέρμπι δεν μπορούν να αλλάξουν. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να γυρίσουν σελίδα και να δουν τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν, με την πρέπουσα σοβαρότητα και αισιοδοξία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο λόγος που ο Σωφρόνης θα χάσει τον ύπνο του

Με την επιστροφή του στον πάγκο, ο Κύπριος τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας προσπάθησε να αλλάξει άμεσα κάποια λάθη και κάποιες ανορθογραφίες που παρατηρήθηκαν, το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τον προηγούμενο προπονητή. Αυτές οι αλλαγές άρχισαν να πιάνουν τόπο, παρά την πίεση του χρόνου, και ο Απόλλωνας αρχίζει να… ρολάρει ξανά.

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται πολύ μακριά από τη κορυφή τη δεδομένη χρονική στιγμή, εντούτοις όλοι θα προσπαθήσουν για την άμεση ανατροπή των δεδομένων. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, φτάνει η ομάδα να διατηρήσει τα στοιχεία και τη δυναμική της και στη συνέχεια.
 
Το δεδομένο είναι πως ο Αυγουστή επανέφερε την ελπίδα και την πίστη πως θα έρθουν καλύτερες μέρες στο άμεσο μέλλον για τη λεμεσιανή ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: