Έγιναν viral στην Ελλάδα τα καρφιά του Φανούριου για Ολυμπιακό

«Είχε πει ότι αγωνίζονται στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία»
 
Η δήλωση του εκπρόσωπου Τύπου του Απόλλωνα Φανούριου Κωνσταντίνου για το τι έκανε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια έγινε πολύ μεγάλο θέμα στις ελληνικές ιστοσελίδες, οι οποίες αναφέρονται με πηγαίους τίτλους σε αυτά που τόνισε ο Κωνσταντίνου.
 
Δείτε πιο κάτω μερικά από τα δημοσιεύματα:
 
(Panathinaikos24.gr)
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, έκανε την παρακάτω δήλωση!

Αναλυτικά ανέφερε για τον Ολυμπιακό:

«Είχε πει ότι αγωνίζονται στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία».

(Enwsis.gr)

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού έφερε ως παράδειγμα την… παράγκα του Ολυμπιακού στην Ελλάδα επί σειρά ετών για να «πικάρει» τον ΑΠΟΕΛ.
 
Αναλυτικά: «Είχε πει ότι αγωνίζονται στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία»

(Sdna.gr)

Απίστευτη ατάκα για τον Ολυμπιακό: «Ασελγούσε επί 20 χρόνια στην Ελλάδα»
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου, έφερε ως παράδειγμα τα όργια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα επί σειρά ετών για να πικάρει τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κωνσταντίνου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό σχολιάζοντας δηλώσεις ανθρώπου του ΑΠΟΕΛ και θέλοντας να πικάρει τους Γαλαζοκίτρινους, έφερε ως παράδειγμα τα όσα έκανε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. «Είχε πει ότι αγωνίζονται στην Ευρώπη με ξένους διαιτητές. Κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο και ότι έκανε τις καλύτερες πορείες στην Ευρώπη. Όμως δεν είναι μέτρο σύγκρισης με τι αγωνίζονται στο εξωτερικό γιατί και ο Ολυμπιακός Πειραιώς για μια 20ετία που ασελγούσε στην Ελλάδα, με ξένους διαιτητές αγωνιζόταν στην Ευρώπη. Άρα δεν είναι υπαρκτή δικαιολογία».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: