Δεν σκέφτεται την ανανέωση με Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το 2021 και ο Αργεντίνος σταρ δεν θα διαπραγματευθεί μέχρι τότε την ανανέωσή του.

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα λήγει το 2021 και πρόθεση της ομάδας είναι να του το ανανεώσει, ώστε ο Αργεντινός σταρ να κλείσει την καριέρα του εκεί. «Δεν έχω αμφιβολίες ότι αφού ο Μέσι σταματήσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να είναι συνδεδεμένος με αυτόν τον σύλλογο για όλη του τη ζωή. Το συμβόλαιό του λήγει το 2021. Σίγουρα θα είναι επιθυμία όλων των πλευρών να ανανεωθεί για πάντα από τη στιγμή που υπάρχει η αίσθηση της δύναμης και της φιλοδοξίας» είχε τονίσει ο Μαρία Μπαρτομέου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πρόκειται να πάνε τόσο γρήγορα όσο θέλει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα!

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως ο Μέσι θα συνεχίσει στους Καταλανούς μέχρι το 2021 γιατί αυτό επιθυμεί διακαώς. Δεν θα χρησιμοποιήσει τη ρήτρα με την οποία θα μπορούσε να φύγει από τη Βαρκελώνη τον Ιούνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca o 32χρονος δεν έχει πρόθεση να συζητήσει από τώρα την ανανέωση της σύμβασής του. Δεν είναι έτοιμος να το πράξει και το μετέφερε στη διοίκηση. Αλλωστε, θέλει να δει πώς αισθάνεται κάθε χρόνο και αν το σώμα του συνεχίζει να ανταποκρίνεται για να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ισραηλινή διπλωματική επίθεση κατά του Ιράν-Κάλεσμα σε 32 χώρες να επιβάλουν κυρώσεις
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Ενημέρωσε την Επιτροπή Προσφύγων για το σχέδιο ΚτίΖΩ ο Ιωάννου
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο
Η Αστυνομία αναζητά ένα ύποπτο πρόσωπο για διάρρηξη εκκλησίας (pics)
Εμπρησμός πίσω από τα 15 οχήματα που παραδόθηκαν στις φλόγες στο Καϊμακλί-74 χτυπήματα από την αρχή του έτους
Τραγωδία στον Πειραιά… Νεκρός 31χρονος από την κατάρρευση κτηρίου-«Έπεσε ο τοίχος και τον πλάκωσε» (pics)
Απαντά στο Ισραήλ ο Ραΐσι-«Το Ιράν θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια ενάντια στα συμφέροντά του»
Το Τελ Αβίβ διαβεβαίωσε τις αραβικές χώρες ότι η απάντησή του στο Ιράν δεν θα τις βάλει σε κίνδυνο
Κατέρρευσε τμήμα κτηρίου στο Πασαλιμάνι-Τρεις ελαφρά τραυματίες, ένας εγκλωβισμένος (pics)