Η συγκινητική ιστορία της Χριστίνας και η έκπληξη του Εφραίμ (vid)

Μια συγκινητική ιστορία εκτυλίχθηκε στην εκπομπή του Άλφα, Soundtrack of love, με τη Δέσπω Πολυδώρου, να εκμυστηρεύεται τα όσα βίωσε με την κόρη της Χριστίνα Μιχαήλ, που πάλεψε με τη ζωή και σήμερα είναι πιο περήφανη από ποτέ. 
 
Η 24χρονη κόρη της Δέσπως, είχε γεννηθεί πρόωρα και είχε πάθει ασφυξία κατά τη διάρκεια της γέννας. Η καθυστέρηση του να οξυγονωθεί το νεογνό είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο εγκέφαλός της και να της αφήσει μια νοητική αναπηρία. Όπως ανέφερε η μητέρα της Χριστίνας, η οικογένεια το ανακάλυψε στην ηλικία των τεσσεράμιση ετών, αφού εμφανισιακά δεν φαινόταν τίποτα και δεν πήγαινε το μυαλό της οικογένειας κάπου.
 
Όταν βγήκε η διάγνωση, εκεί άρχισαν τα δύσκολα για την οικογένεια. Ωστόσο, το αποδέχθηκε και ας ήταν ένα άγνωστο κομμάτι για την ίδια. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η διαχείριση του Ντολ, οι εμμονές για το σύστημα και η ενεργοποίηση του Τάμαρι
 
Με το πέρασμα των χρόνων, η Χριστίνα επίσης, ασχολείτο και με τον αθλητισμό. Ένα κομμάτι για το οποίο γεννήθηκε γι΄ αυτό. Από πεντέμιση ετών μπήκε σε μαθήματα καράτε και το κολύμπι προέκυψε από την παρακολούθησή της από την τηλεόραση παρολυμπιακούς αγώνες. Κάτι, που η ίδια ζήτησε από μόνη της να μάθει κολύμπι. Σε ηλικία των 11 άρχισε ατομικά μαθήματα και τα στάδια της ήταν τόσο μεγάλα, αφού στον ένα χρόνο εντάχθηκε στους πανέλληνιους ειδικούς και πήρε τα πρώτα της χρυσά μετάλλια.
 
«Νιώθω πάρα πολύ περήφανη για τη Χριστίνα γιατί με τη δύναμη και την αγάπη της, μάς κάνει να της προσφέρουμε ανελλιπώς. Μόνο με την αγάπη που μας έδινε και για τη σιγουριά της να πετύχει, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η μητέρα της Χριστίνας, Δέσπω Πολυδώρου. 
 
Με τη σειρά της, η 24χρονη, εμφανώς συγκινημένη, ευχαρίστησε την οικογένειά της αλλά ιδιαίτερα τον αδελφό της τον μεγάλο, αφού όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά, «ήταν πάντα μαζί μου και με κρατούσε μαζί του αγκαλιά στο σχολείο και τον ευχαριστώ που με αγαπά». Η Χριστινά, δέχθηκε αρκετό bullying στο σχολείο όταν ήταν μικρή γιατί ήταν το κορίτσι που δεν μπορούσε να μιλήσει και να συμπεριφερθεί σαν τα υπόλοιπα παιδιά.
 
Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξή της, η Χριστίνα αφού εξέφρασε την αγάπη που τρέφει για τον ΑΠΟΕΛ αλλά και ιδιαίτερα για τον Εφραίμ, η Χριστίανα Αριστοτέλους, χάρισε στη φιλοξενούμενή της φανέλα του άσου των γαλαζοκιτρίνων, η οποία ήταν υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές, όπως και άλλα δώρα της ομάδας. 
 
Δείτε τη συνέντευξη: