Το συγκινητικό πανό για τον Νάσο στη Γερμανία (pic)

Πανό στη μνήμη του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, υπήρξε στο παιχνίδι της Φορτούνα Ντίσελντορφ και την Μάιντζ για την όγδοη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων σήκωσαν πανό, το οποίο έγραφε «Νάσο Ζεις» θέλοντας να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Κύπριου.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και ο Χρήστος Παπανικολάου, αρχηγός της «ασπρόμαυρης εξέδρας» μέσω του λογαριασμού του στο facebook:

«Την κοινή γνώμη, δύσκολα την ξεγελάς,τελικά!

Αγώνας της Bundesliga εχτές ανάμεσα στη Fortuna Düsseldorf και στην Mainz…

Ως γνωστόν το ασπρόμαυρο στοιχείο κυριαρχεί στην πρωτεύουσα της Ρηνανίας Βεστφαλίας και η λειτουργία του Düsseldorf Club P.A.O.K. εδώ και 23 χρόνια, έχει παίξει καταλυτικό ρόλο σε αυτό!

Εδώ και αρκετά χρόνια έχουν αναπτυχθεί στενές σχέσεις ανάμεσα στους οπαδούς της Fortuna και του Π.Α.Ο.Κ.!

Έχουν αναπτυχθεί κοινές δράσεις,κοινωνικού, φιλανθρωπικού,αθλητικού αλλά και οπαδικού χαρακτήρα!

Δεκάδες φίλοι της Fortuna ακολουθούν τον Π.Α.Ο.Κ. στα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι ασπρόμαυροι ανταποδίδουν!

Όταν έγινε το περιβόητο παιχνίδι στην Τούμπα,με τη θεατρική παράσταση του Όσκαρ Γαρθία, και το θέατρο του παραλόγου στο παιχνίδι με τους χάρτινους, πολλοί φίλοι της Fortuna που ήταν παρόντες, έμειναν άναυδοι!

Λίγες μέρες μετά μου ζήτησαν να παραχωρήσω μια εκτενή συνέντευξη στο περιοδικό της Fortuna, για την ακριβή κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και οι άνθρωποι έφριξαν! Τους έπεφταν τα στυλό από τα χέρια!

Υπάρχουν όμως και άλλες κοινές δράσεις όπως, έρανοι για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη,εθελοντικές αιμοδοσίες και συμμετοχή των οπαδικών ομάδων σε διεθνή ποδοσφαιρικά τουρνουά οπαδών!

Εχτές για παράδειγμα, πριν το παιχνίδι με τη Mainz, λειτούργησε μπουφές με φαγητό,στον οποίο συμμετείχαν περίπου 25 οπαδοί του ΠΑΟΚ,τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για δικαστικά έξοδα,κάποιων φίλων της Fortuna Düsseldorf!

Όπως είναι λοιπόν φυσικό,οι φίλοι της Fortuna είναι πολύ καλά ενημερωμένοι και με ολοκληρωτικά δική τους πρωτοβουλία,έφτιαξαν το πανό της φωτογραφίας για τον αδικοχαμένο αδελφό μας Νάσο!

Ο λόγος που προέβησαν σε αυτή την κίνηση είναι γιατί οι οπαδοί της Mainz είχαν κατά το παρελθόν, συνάψει φιλικές σχέσεις με αυτούς του Ηρακλή και έσπευσαν να τους πικάρουν για την άστοχη επιλογή τους!

Αυτό όμως που δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο είναι ,ότι ενώ στην Ελλάδα πολλοί προσπάθησαν να κουκουλώσουν τη δολοφονία του Νάσου και να την παρουσιάσουν σαν ατύχημα,η αλήθεια λάμπει στην κοινή γνώμη και το κρίμα θα βαραίνει τους δολοφόνους για πάντα!».

 

 

Πηγή: metrosport.gr

Δειτε Επισης

Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας