Ο Λουλίνια έσωσε την Πάφος FC στο 94' με φωνές Ολυμπιακού

Ισόπαλες αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Πάφος FC, σε αγώνα για την 6η αγωνιστική. Ο Κα στο 76' και ο Λουλίνια στο 95' σημείωσαν τα δύο τέρματα του αγώνα στο Μακάρειο Στάδιο. Φωνές του Ολυμπιακού για χέρι του Ράσιτς πριν την ισοφάριση.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 Ο αγώνας στο Μακάρειο άρχισε σε αναγνωριστικό ρυθμό, με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκαν, με την ισοπαλία χωρίς τέρματα να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο πλευρών. Η μοναδική καλή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα ήταν για τους γηπεδούχους με ένα σουτ του Ντουβεντρού, που πέρασε άουτ.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Πάφος FC να χάνει δύο ευκαιρίες με τον Μπεσάρα, να αποτυγχάνει να σκοράρει από πολύ ευνοϊκή θέση. Τον συμπαίκτη του μιμήθηκε ο Σακό, ο οποίος είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, η οποία πέρασε λίγο έξω. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 63’, με σουτ του Γιώργου Οικονομίδη, αλλά η ομάδα της Λευκωσίας ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με ωραία ενέργεια και σουτ του Κα στο 76’.


Η παφιακή ομάδα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 84’, με πλασέ του Ράσιτς εντός περιοχής, το οποίο πέρασε άουτ. Η ομάδα του Κόπιτς, κατάφερε τελικά να πάρει τον βαθμό με γκολ του Λουλίνια στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Οι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Ράσιτς, πριν την ισοφάριση, όμως το γκολ μέτρησε κανονικά.

Σκόρερ: 76' Kα/ Λουλίνια 94'

Κίτρινες κάρτες: Ακόστα, Σωτηρίου/ Αντωνίου, Πάντσεον, Νέμετς

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Κίρεφ, Ψάλτης, Κάντε, Σιντιμπέ, Γκεράλντο, Ακόστα, Οικονομίδης, Βινίσιους, Ζαχαρίου (88' Σωτηρίου), Μπιλάλ (68' Κα), Ντουβέντρου (83' Αζουλάο).

Πάφος FC: Ρούτκο, Λαφράνς, Αντωνίου (80' Λουλίνια), Πανός, Ουίλιαμς (79' Ράσιτς), Μπεσάρα, Πάντσεον, Βαλεριάνος, Σιρόκ (66' Βα), Νέμετς, Σακό

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους