Απέδρασε από το Παραλίμνι με Νουρ η Νέα Σαλαμίνα

Πολύτιμη νίκη πήρε η Νέα Σαλαμίνα επί της ΕΝΠ με 0-1 στο «Τάσος Μάρκου», φθάνοντας τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το γκολ πέτυχε ο Νουρ στο 37’ με πλασέ. Εξαιρετική εικόνα από την ομάδα του Παραλιμνίου, αλλά της έλειψε το γκολ.
 
Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας στο Παραλίμνι άρχισε με αναγνωριστικό ρυθμό. Στο 3’,ο Ελουντού είχε την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα, όταν το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 15, ο Βαλλιάνος έκανε το σουτ , το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κίσσα. Η συνέχεια ήταν μέτρια προς κακή, με τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 37’. Ο Τισντέλ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο επερχόμενος Νουρ με σουτ σκόραρε για το 0-1. Η ΕΝΠ λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα, όταν το σουτ του Ιράκλι Μαϊσουράντζε έφυγε μόλις άουτ από την εστία του Κίσσα. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια καλή κεφαλιά του Κωστή, την οποία απέκρουσε ο Κλέιμαν.
 
Β΄'ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Μαϊσουράντζε, το οποίο πέρασε ψηλά άουτ από την εστία του Κίσσα. Η ΕΝΠ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, όταν το σουτ του Θεοδώρου λίγο εκτός περιοχής κατέληξε λίγο άουτ. O μονόλογος της ομάδας του Παραλιμνίου συνεχίστηκε, αλλά η Νέα Σαλαμίνα έχασε τεράστια ευκαιρία στο 64’. Ο Τισντέλ έκανε το γύρισμα και ο Κίνγκσλεϊ ανάγκασε τον Κλέιμαν να αποκρούσει σωτήρια. Η Νέα Σαλαμίνα είχε μια ευκαιρία στο τέλος, όταν ο Σιαθάς βγήκε απέναντι στον Κλέιμαν, αλλά ο Ισραηλινός κίπερ τον πρόλαβε και μάζεψε.

Μέχρι το τέλος, δεν άλλαξε κάτι και η Νέα Σαλαμίνα πήρε μια υπερπολύτιμη νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Παραλιμνίου δεν πήρε αυτό που άξιζε και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Σκόρερ: / Νουρ 37’
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΕΝΠ: Κλέιμαν, Κουμής (67’ Βαρέλα), Βαλλιάνος, Αγγελή, Κυριάκου, Μαϊσουράντζε (74’ Ρουσιάς), Ριέρα, Σπόλιαριτς, Ουντότζι (67’ Αγκιρί), Θεοδώρου, Τσεπάνιακ

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Νουρ, Κίνγκσλει, Ρομάν, Κωστή (76’ Μαριάνοβιτς), Λαμπότ, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Τισντέλ (88’ Σίμπσον), Κορέια, Ελουντού (80’ Σιαθάς)
 
Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου
 

Δειτε Επισης

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ αποφάσισαν πώς θα χτυπήσουν το Ιράν, αλλά όχι πότε
Νέα βάρκα εντοπίστηκε ανοιχτά της Κύπρου-Οδηγείται στο λιμάνι Λάρνακας
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»