Η τύχη που δεν χαμογέλασε στον Απόλλωνα και ο σκληροτράχηλος Εθνικός

Δεν έφθασε στη νίκη που ήταν το ζητούμενο, για άλλο ένα παιχνίδι ο Απόλλωνας, αφού ο Εθνικός σκόραρε στα τελευταία λεπτά και ήταν η ομάδα που πανηγύρισε το τρίποντο.
 
Στην 6η στροφή του πρωταθλήματος, οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς και αναμφίβολα ο απολογισμός δύο νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία δεν αρέσει σε κανένα στο στρατόπεδο των γαλάζιων της Λεμεσούς.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τους κυανόλευκους πως έμειναν άσφαιροι σε τρεις αγώνες από τους έξι που έδωσαν, μέχρι στιγμής, στις εγχώριες διοργανώσεις. 
 
Ο δρόμος είναι αρκετά μακρύς για τους στόχους της ομάδας της Λεμεσού, ωστόσο πρέπει οι ποδοσφαιριστές να σηκώσουν κεφάλι, ενόψει της συνέχειας που είναι αρκετά δύσκολη.
 
Είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Απόλλωνας ειδικότερα στο πρώτο μέρος, όμως παρέμεινε ακίνδυνος στα πρώτα 45’ λεπτά. Δημιούργησε μόλις δύο τελικές προσπάθειες για γκολ, ενώ στην επανάληψη η τύχη δεν χαμογέλασε στην ομάδα της Λεμεσού, η οποία δεν βρήκε δίχτυα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Τα χαμόγελα στον Εθνικό, η απογοήτευση στον Απόλλωνα και ο σκεπτικός Κίρζης
 
Ο Εθνικός έκλεινε τους διαδρόμους αμυντικά, με τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα να γυροφέρνουν τη μπάλα έξω από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν την άμυνα των κυανολεύκων, ωστόσο στην αντεπίθεση τα τελευταία λεπτά πέτυχαν το γκολ και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.
 
Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να απειλήσουν την προσφυγική ομάδα, όμως δεν έβρισκαν χώρους, και έτσι ο Εθνικός τιμώρησε τον άστοχο Απόλλωνα.
 
Παλικαρίσια εμφάνιση από την ομάδα της Άχνας, η οποία ανάγκασε την ομάδα της Λεμεσού να φύγει με την ήττα από το Δασάκι.
 
Αν και έχει αρκετό δρόμο ακόμα, ο τεχνικός των γαλάζιων της Λεμεσού, Σωφρόνης Αυγουστή, θα πρέπει να βρει τις κατάλληλες λύσεις, ούτως ώστε η ομάδα του να μπορέσει να σηκώσει κεφάλι και να αντεπεξέλθει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: