Έτσι έσπασε το γυαλί στη σχέση Αλαφούζου-Νταμπίζα

Η αιφνίδια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και η ξαφνική απομάκρυνση του Νίκου Νταμπίζα από το Τριφύλλι μοιάζει με κεραυνό εν αιθρία για αρκετούς, ωστόσο οι περισσότερο... μυημένοι γνώριζαν ότι το "γυαλί" στη σχέση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας είχε... ραγίσει εδώ και καιρό. Ένα μυστικό καλά... κρυμμένο, το οποίο ο Γιάννης Αλαφούζος είχε εκμυστηρευτεί μονάχα στους στενότερους συνεργάτες του. 

Ο Νταμπίζας "πλήρωσε" πρώτος τα... σπασμένα για την εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά πήρε πάνω του το βάρος της ευθύνης για την αγωνιστική κρίση του Τριφυλλιού. Όμως οι πρώτες... ρωγμές προκλήθηκαν πριν από λίγες εβδομάδες, με αφορμή το θέμα των "κομμένων" ποδοσφαιριστών. Η αποτυχία του Νταμπίζα να βρει τη "χρυσή τομή" με τα "βαριά" συμβόλαια, η σκληρή πολιτική που ακολούθησε στο συγκεκριμένο θέμα και το αρνητικό αποτέλεσμα, δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Σε εκείνο το σημείο άρχισε να αμφισβητείται ο Νταμπίζας, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα πιο πολύπλοκη μετά τις εφετινές μεταγραφικές κινήσεις και τη "χλωμή" τους παρουσία στην εκκίνηση του πρωταθλήματος. 

Αν και σε όλες τις μεταγραφές υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Δώνη, ο Νταμπίζας "χρεώθηκε" την αργοπορία στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τις επιλογές που έγιναν και δεν... έγιναν, καθώς έμειναν αρκετά "κενά" στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. 

Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από το χειρισμό του Νίκου Νταμπίζα στο θέμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη, το οποίο έγινε... σίριαλ και όπως μπορείτε να διαβάσετε στο novasports.gr, τον οδήγησε στην απόφαση να το χειριστεί ο ίδιος! Μέσα σε όλα, ο Νταμπίζας δεν κατάφερε να ανανεώσει τα συμβόλαια τριών και ιδιαίτερα ταλαντούχων παικτών (Αθανασακόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης), ενώ υπήρχαν... μουρμούρες στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας, αλλά και παράπονα από μέλη της Ακαδημίας για τους χειρισμούς του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
 
Βέβαια το ερώτημα είναι: "γιατί τώρα"; Προφανώς, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε ότι η ομάδα χρειαζόταν ένα δυνατό... ηλεκτροσόκ και προχώρησε στην υλοποίηση μιας απόφασης που είχε παρθεί εδώ και λίγο καιρό... Ήταν απλά θέμα χρόνου το "διαζύγιο". 
 
Πηγή: Novasports.gr

Δειτε Επισης

Δύο ύποπτοι για την επίθεση στο Crocus κατέθεσαν έφεση κατά της προφυλάκισής τους
Αναμένει ανακοινώσεις από Υπουργεία για τα ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες η Επ. Εσωτερικών
Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα
Η Πολωνία κατηγορεί τη Ρωσία για κατασκοπεία και προσπάθειες αποσταθεροποίησης
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας