Οι δύο που μένουν εκτός με Δόξα και η θέση του ΑΠΟΕΛ για Νεοφύτου

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στη Δόξα και για το ενδιαφέρον των οπαδών της ομάδας για το ταξίδι στο Μπακού, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του, ο Νεκτάριος Πετεβίνος.
 
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη επιστροφή του Νεόφυτου Νεοφύτου, μετά από όλα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΕΝΠ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τι θα έκανε ο Αντωνίου αν ήταν στη θέση του Ντολ
 
Για τα αγωνιστικά δεδομένα, ενόψει Δόξας, υπογράμμισε πως «Δεν υπήρξε κάποιος διεθνής που να επέστρεψε με πρόβλημα. Ο Εφραίμ δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, αν και μπήκε στο γήπεδο και είναι δύσκολο να προλάβει την αποστολή με Δόξα. Ούτε ο Ντε Βινσέντι είναι διαθέσιμος για αύριο. Ο Μπέζιακ αποδεικνύεται πολύ γερό «σκαρί», πήγε στην Εθνική του και ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, αγωνίστηκε κιόλας. Ο τρόπος που θα διαχειριστεί το ρόστερ ο προπονητής για τους πολύ σημαντικούς αγώνες που ακολουθούν, είναι απόφαση δική του. Όταν ένας προπονητής έχει στο μυαλό του το πρόγραμμα, διαφορετικά το χειρίζεται. Δεν μπορείς να αποκλείσεις να δεις την ίδια 11αδα και με Δόξα και με Καραμπάχ. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα πράξει ο προπονητής».

Για το ταξίδι στο Μπακού και τις διευθετήσεις για τους οπαδούς της ομάδας, τόνισε πως «δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς μας, είναι απόφαση της Καραμπάχ πως όλοι θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι για τους Αζέρους και εμείς δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε πολιτικά συμβάντα. Είδαμε τι έγινε στο Λουξεμβούργο. Θα πάμε με τις καλύτερες διαθέσεις, να δώσουμε το παιχνίδι μας εκεί. Έγιναν όλες οι διευθετήσεις για την ασφάλεια των οπαδών μας και θεωρούμε πως όλα θα πάνε καλά. Έχουμε ενημερωθεί πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τους οπαδούς μας στο παιχνίδι της Πέμπτης.  Αυτό αφορά τα δύο παιχνίδια στο Μπακού και στο Λουξεμβούργο για τους οπαδούς μας. Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν ενημερώσει ότι θα υπάρχει security officer στο ΑΠΟΕΛ-Καραμπάχ στο παιχνίδι του ΓΣΠ».

Για τον Νεοφύτου, τόνισε πως «είναι θέμα αντίληψης των ανθρώπων που αποφασίζουν. Δεν υπάρχει καμιά ουσία να πούμε κάτι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Δημοτικός σύμβουλος στην Ελλάδα γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο και τον έστειλε στο νοσοκομείο
Οκτώ χρόνια φυλάκισης στον προπονητή στίβου που κακοποιούσε ανήλικες αθλήτριες
Καταχωρήθηκε η αγωγή Αναστασιάδη κατά του Μακάριου Δρουσιώτη-Αξιώνει πέραν των δύο εκ.
Συνελήφθη 49χρονος επιχειρηματίας για τη φωτιά στην Πάφο-Προκλήθηκε μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Με το ένα πόδι εκτός ΔΗΣΥ η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
Μαραθώνια, χωρίς σημαντικά προβλήματα η υποβολή υποψηφιοτήτων για την ΤΑ-Όλα όσα έγιναν
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων