Μετράνε αντίστροφα για την τζίφρα του Φαμπιάνο στην Ομόνοια

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες (16/10) το βράδυ ο 31χρονος τερματοφύλακας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, ο οποίος αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε σε όλα με το τριφύλλι, ωστόσο η συμφωνία (σ.σ. μέσω συμβολαίων) δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάτησε Κύπρο και περνάει από εξετάσεις ο Φαμπιάνο

Ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση, έχει να κάνει με την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας.

Η τελευταία συμμετοχή του έμπειρου πορτιέρε ήταν στις 2 Απριλίου (σ.σ. σε ματς της Πόρτο Β') γι' αυτό και οι Χένινγκ Μπεργκ και Νεόφυτος Λάρκου θέλουν να δουν σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται, μέσα από τα ιατρικά και τα εργομετρικά τεστ στα οποία θα υποβληθεί. 

Το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από απραξία δυσκολεύει λίγο την κατάσταση, ειδικά από τη στιγμή που η πρώτη επιλογή των πρασίνων (σ.σ. Φράνσις Ουζόχο), βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση πριν τον τραυματισμό.

Παρ' όλα αυτά, ο Βραζιλιάνος δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία μέσα από τη σχετική λίστα της ομάδας προγραμματισμού του τριφυλλιού, αφού υπάρχει πίστη στις δυνατότητες και στην εμπειρία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ:Η απάντηση του Μπεργκ για την απώλεια Ουζόχο και Παναγή

Καιρός για δάκρυα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει, γι' αυτό και οι πράσινοι άφησαν πίσω τους την ατυχία και προχώρησαν άμεσα στην αντικατάσταση των δύο τερματοφυλάκων.

Από τον βαθμό ετοιμότητας του Φαμπιάνο, αναμένεται να εξαρτηθεί και η συμμετοχή του στο σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής (20/10), κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εφόσον περάσει φυσικά τα απαραίτητα εργομετρικά τεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: