Η παραδοχή Χαρίτου για το παγκόσμιο φαινόμενο στην Ομόνοια

Για παγκόσμιο φαινόμενο έκανε λόγο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Αντρέας Χαρίτου μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM 104.0. 

Ο πρώην τερματοφύλακας των πρασίνων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στην Ανόρθωση, αλλά και την δυσκολία του νέου τερματοφύλακα να μπει από την αρχή στα δύσκολα.

Αναλυτικά: 

«Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο να βλέπεις να τραυματίζονται οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες μιας ομάδας σε μια ημέρα. Δεν νομίζω να έχει ξανά συμβεί. Ακούσαμε για τον Ντόσα ότι θα είναι εκτός για δυο εβδομάδες, μακάρι να ήταν και οι δικοί μας για δυο εβδομάδες. Ακόμα και να αποθεραπευτεί ο Ουζόχο, μέχρι να βρει ξανά τη φόρμα του, θα φτάσει το τέλος της περιόδου», ήταν το πρώτο του σχόλιο σχετικά με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Ουζόχο.

Όσο αφορά την πορεία της Ομόνοιας μέχρι στιγμής ανέφερε πως, «το έχουμε πει πολλές φορές πως αυτή η Ομόνοια δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όχι μόνο από τα αποτελέσματα, είναι και οι εμφανίσεις και πολλά άλλα που δεν έχουν καμία σχέση με τις προηγούμενες χρονιές», ανέφερε ως πρώτο σχόλιο.
 
Συνεχίζοντας πως, «πάντα οι απαιτήσεις είναι υψηλές στην Ομόνοια. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει, αν μπορεί για το πρωτάθλημα, από τη στιγμή που έδειξε ότι μπορεί να χτυπήσει τα παιχνίδια με τις ομάδες που πρωταγωνίστησαν τα τελευταία χρόνια. Γιατί όχι να μην μιλούν για μεγαλύτερους στόχους;
 
Για την ψυχολογία του ποδοσφαιριστή μετά από ένα τόσο πολύ σοβαρό τραυματισμό, δήλωσε πως, «μόλις πληροφορήθηκα ότι τραυματίστηκε ο Ουζόχο, είπα ότι έχουμε τον Παναγή που έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Είχε αποκτήσει και μια αυτοπεποίθηση μέσα από τα παιχνίδια. Ακόμη και ο κόσμος πίστευε ότι δύσκολα θα δεχόταν γκολ. Σίγουρα επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα».
 
Ο πρώην τερματοφύλακας των πρασίνων αναφέρθηκε και στο αν ο νέος τερματοφύλακας μπορεί να αντεπεξέλθει σχολιάζοντας, «αυτό είναι ένα σενάριο που έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Είναι πως εξελιχθεί το παιχνίδι. Λογικά, ο τερματοφύλακας που θα έρθει έχει την ποιότητά που πρέπει. Θα βρει μια καινούργια ομάδα, νέους παίκτες και θα είναι σε ένα περιβάλλον που θα αγωνίζεται πρώτη φορά. Δεν θα είναι αρνητικό ή θετικό. Ο προπονητής τερματοφυλάκων θα τον πληροφορήσει για κάποια πράγματα. Όπως για τα φάουλ του Ράγιος, ή κάποιοι που δοκιμάζουν σουτ από μακριά να τα έχει υπόψη του».
 
Κλείνοντας ανέφερε πως, «αν καταφέρει να το πράξει, θα είναι σημαντικό. Αυτό θα σημαίνει πως θα έχει περάσει τρία ντέρμπι αήττητη και αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει περισσότερο και στην ψυχολογία».
 

Δειτε Επισης

«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Κάνει αρχή στο Βερολίνο, ανιχνεύει θέσεις και προθέσεις πριν επιστρέψει στην Κύπρο η Ολγκίν
Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων