Οι πονοκεφάλοι του Κέρκεζ και η αδήριτη ανάγκη της ΑΕΛ

Ο μυϊκός τραυματισμός του Ανδρέα Αβραάμ, ασφαλώς και αποτελεί μεγάλο πλήγμα, για την ομάδα της ΑΕΛ. Ο έμπειρος διεθνής αριστεροπόδαρος ακραίος μπακ-χαφ υπέστη θλάση στον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και ο Ντούσαν Κέρκεζ θα στερηθεί των υπηρεσιών του για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αβραάμ ήταν από τους διακριθέντες της λεμεσιανής ομάδας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αγωνιζόμενος ως βασικός είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας ή της επίθεσης. Είχε αγωνιστεί 357 αγωνιστικά λεπτά στο σύνολο, ενώ είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ επί της Δόξας την 4η αγωνιστική.

Ασφαλώς και η απώλεια του, δημιουργεί πρόβλημα στον Κέρκεζ, ενόψει του εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Δευτέρα. Η πολυχρηστικότητα και η εμπειρία του είναι πολύ χρήσιμες στον τεχνικό της λεμεσιανής ομάδας και ο ίδιος θα βρει δυσκολίες το επόμενο χρονικό διάστημα, ως προς την αντικατάστασή του στο αρχικό σχήμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρηνούν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού για τον άτυχο Τέλη-Ο γάμος που κατέληξε σε τραγωδία

Ούτε ο Μάρκο Αντάμοβιτς προλαβαίνει το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αφού ο Σέρβος επιτελικός μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Στους γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, περιμένουν από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, να επιτρέψει την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εικάζεται πως αυτό θα συμβεί, από την επόμενη εβδομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Κέρκεζ, προετοιμάζει την ομάδα του ενόψει του πολύ κρίσιμου παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Λάρνακας. Περισσότερα για τις προθέσεις του, ως προς τον καταρτισμό της αρχικής του ενδεκάδας, θα γνωρίζουμε τις επόμενες μέρες.

 Ο τρόπος που ήρθε η ήττα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, προβλημάτισε άπαντες στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο και ο στόχος είναι η άμεση επιστροφή στις επιτυχίες. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα και είναι αδήριτη ανάγκη οι νίκες και οι βαθμοί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: