Χωρίς τελική στον στόχο... δεν γυρίζει ο κόσμος στο γήπεδο

Βαρύ και ασήκωτο μοιάζει το 0-5 της Ρωσίας απέναντι στην Κύπρο, στο χθεσινοβραδινό πάρτι που έστησαν οι Ρώσοι στο ΓΣΠ.

Όπως κάναμε με το Καζακστάν, έτσι θα κάνουμε και με την Ρωσία. Τα όσα θετικά έβγαλαν οι διεθνείς μας στο τερέν, κατάφεραν με τον ένα η τον άλλο τρόπο, να τα καταστρέψουν μέσα σε ένα βράδυ.
 
Από το 1980 έχει η Κύπρος να δεχθεί τόσο βαριά ήττα μέσα στο ΓΣΠ, όπου από τότε έχουν περάσει χώρες και χώρες, με τεράστια αστέρια στο δυναμικό τους. Οι Γάλλοι του Μισέλ Πλατινί τότε, μας είχαν κερδίσει τότε με 0-7.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Ρωσική μπάμπουσκα χόρεψε και… κατάπιε την Κύπρο στο ΓΣΠ

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος. Ασύμμετρη μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τραγική, σε όλους τους τομείς. Δεν νομίζω να χρειάζεται περισσότερη περιγραφή σχετικά με το τι παρακολουθήσαμε χθες βράδυ στο ΓΣΠ.

Το πράγμα στράβωσε από την αρχή. Από το 2’ κι’όλας οι Ρώσοι άρχισαν να σφυροκοπούν ανελέητα την εστία του Παναγή. Στο 8΄ ο Τσέρισεφ, άνοιξε το σκορ για την Ρωσία ο Οζντόεφ, διπλασίασε τα τέρματα στο 23', ο Λαΐφης δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 28΄και από εκεί και πέρα το… χάος. 

Δεν είναι το αποτέλεσμα που βγάζει αυτή την πικρία και την απογοήτευση, αλλά η συνολική εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του Ραν Μπεν Σιμόν.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Έκανε την αυτοκριτική του και μίλησε για την... αχώνευτη ήττα ο Σιμόν

«Ο πρώτος που πρέπει να κάνει αυτοκριτική είμαι εγώ», ανέφερε ο τεχνικός της Κύπρου μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ισραηλινός, πολύ καλά θα κάνει να κάνει την αυτοκριτική του μιας και η Ρωσία είναι ναι μεν μεγάλη ομάδα, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο.

Η Εθνική πρέπει να αρχίσει από την επόμενη μέρα. Ο κάθε ένας πρέπει να κάνει την δική του αυτοκριτική, για να κρατηθεί αυτή η ομάδα.
 
Είναι κρίμα και άδικο, να υπάρχει τόσο ταλέντο και θέληση, και στο τέλος να έρχονται τέτοια ταπεινωτικά αποτελέσματα. 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Απίστευτη γκαντεμιά σε Εθνική και Ομόνοια που μένει χωρίς τερματοφύλακα

Πλέον, ο αγώνας με την Σκωτία, μοιάζει τελικός για τον Μπεν Σιμόν. Ο Ισραηλινός τεχνικός όχι μόνο πρέπει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο αλλά πλέον πρέπει να φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, ούτως ώστε να αφήσει με τον καλύτερο τρόπο πίσω του αυτή την ήττα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: