Να μην πνιγεί και να καταστρέψει όσα έκτισε η Ομόνοια

Η πρώτη φετινή ήττα για την Ομόνοια είναι γεγονός και πλέον οι πράσινοι καλούνται να διαχειριστούν κατάλληλα την αποτυχία στην Πάφο.

Η εμφάνιση της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ δεν έφθασε σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης στο «Στέλιος Κυριακίδης», με παίκτες-κλειδιά να βρίσκονται σε πολύ κακή μέρα από αγωνιστικής άποψης. Το ζητούμενο, πλέον, είναι η σωστή διαχείριση στα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα πολλά λάθη στην αμυντική συμπεριφορά της λευκωσιάτικης ομάδας, η έλλειψη καθαρού μυαλού και συγκέντρωσης στις ευκαιρίες που βρήκε και η αναποτελεσματικότα μπροστά στην αντίπαλη εστία στοίχισαν στην Ομόνοια στον προχθεσινό αγώνα.

Τα δύο τέρματα που σκόραρε η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς προήλθαν από αμυντικές αδράνειες και λάθη της Ομόνοιας στον μεσοαμυντικό της χώρο και οι πράσινοι τιμωρήθηκαν σκληρά. Για να μην επαναληφθεί ξανά αυτό, οφείλει ο Νορβηγός τεχνικός να διορθώσει τα λάθη και τις ανορθογραφίες που παρατηρήθηκαν.

Η διάρκεια στην απόδοσή της, η εκμετάλλευση των ευκαιριών, η ενεργοποίηση και άλλων παικτών του ρόστερ και ο περιορισμός των λαθών στην μεσοαμυντική γραμμή είναι μερικά από αυτά που πρέπει να αλλάξει ο Μπεργκ, ενόψει του αγώνα που ακολουθεί. Το παιχνίδι που έρχεται είναι ένα άλλο κλασικό ντέρμπι από τα παλιά κόντρα στην Ανόρθωση.

Εκεί, η ομάδα της Λευκωσίας θα πρέπει να δείξει μια πολύ καλύτερη εικόνα για να φύγει νικήτρια. Η παράδοση της στο συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να είναι απόλυτα θετική, όμως αυτή δεν παίζει ποτέ μπάλα….