Η απάντηση ΑΠΟΕΛ για καθυστερήσεις, η μπηχτή σε παίκτες και τo καθαρό πέναλτι

Ασπίδα προστασίας του ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τα πυρά που δέχθηκε με φόντο τον χρόνο καθυστερήσεων που δόθηκε κατά το χθεσινό παιχνίδι στο Τάσος Μάρκου, ύψωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάρις Πετεβίνος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ενώ παράλληλα υπέδειξε πως ο χρόνος των καθυστερήσεων θα έπρεπε να ήταν έντεκα λεπτά και όχι οκτώ.
 
Την ίδια ώρα ο Νεκτάριος Πετεβίνος, έστειλε το μήνυμα «να μας δίνουν τα δικά μας να τους δίνουν τα δικά τους και να μην έχει κανένας παράπονο», ενώ αναφέρθηκε και σε καθαρό πέναλτι, κατά την έκφραση του, που έπρεπε να δοθεί στον ΑΠΟΕΛ.
 
Όπως ανέφερε, «παρά το ότι υπήρξε ένα παιχνίδι με δραματική εξέλιξη στη ποδοσφαιρική του μορφή. Το τι συνέβη χθες στο γήπεδο και με τη συμπεριφορά πολλών πλευρών, είναι κάτι το οποίο πρέπει να αναδειχθεί και να αντιμετωπιστεί. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο σκοράραμε, μετά μα έδωσε τα μηνύματα η Ένωση και εμείς δώσαμε το δικαίωμα να μας κάνει ζημιά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό στις καθυστερήσεις που σκοράραμε δυο γκολ. Την ίδια ώρα όμως δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε πολλά άλλα πράγματα που έγιναν. Στο 40ο λεπτό υπήρχε  παράβαση στον Σόουζα, από ένα διαιτητή που έδειχνε πως δεν είχε επαφή μετά το 80ο».
 
Σε σχέση με τις καθυστερήσεις, ο Νεκτάριος Πετεβίνος, σχολίασε, «βλέπετε τέτοια φαινόμενα να συμβαίνουν αλλού; To να υπάρχει τέτοιος χρόνος καθυστερήσεις, υπήρχαν παίκτες κάτω για δυο λεπτά. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν έντεκα», ενώ αναφέρθηκε και σε πέναλτι που είχε ο ΑΠΟΕΛ, υποδεικνύοντας πως «είχαμε ένα καθαρό πέναλτι, η Ένωση είχε παράπονα, να μας δίνουν τα δικά μας να τους δίνουν τα δικά τους και να μην έχει κανένας παράπονο».
 
Αναφορικά με την χθεσινοβραδινή ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, ο Νεκτάριος Πετεβίνος, είπε πως «αναφέρθηκα στο κύριο Στρατή που είπε πως βάλαμε γκολ όταν ήταν κάτω ο παίκτης. Στο 80ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι. Σφύριξε κατ’ εμενά κακώς όταν έπεσε ο Σόουζα».
 
Σε σχέση με την επίθεση που δέχθηκε ο Μοράις από οργισμένους οπαδούς της Ένωσης, μετά τη λήξη του αγώνα, ο Νεκτάριος Πετεβίνος είπε πως «είχε ένα περιστατικό, όπως με ενημέρωσε είναι εντάξει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να αποχωρήσει με συνοδεία Αστυνομίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ