Έκανε… θόρυβο η Ανόρθωση, ανέβασε τον πήχη

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στις πρώτες αγωνιστικές και όπως είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια σε δηλώσεις του μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης, δεν τον νοιάζει πως θα ξεκινήσει, αλλά που θα βρίσκεται τον ερχόμενο Μάιο.
 
Οι φίλοι της Ανόρθωσης ανέμεναν εναγωνίως το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος και οι ποδοσφαιριστές τους αντάμειψαν με μια εξαιρετική εμφάνιση.
 
Η νίκη κόντρα στην Πάφο, με τον τρόπο που ήρθε, σκόρπισε χαμόγελα στον κόσμο της Μεγάλης Κυρίας. Οι κυανόλευκοι βγήκαν νικητές σχεδόν σε όλες τις διεκδικήσεις της μπάλας και όταν ακόμα το παιχνίδι είχε κριθεί δεν σταμάτησαν να τρέχουν και να κυνηγούν το τρίτο γκολ.
 
Ο αψεγάδιαστος Αρτυματάς και ο 18χρονος... Μαρκάσα
 
Από το παιχνίδι δύσκολα ξεχωρίζει κάποιος τον ποδοσφαιριστή που ήταν ο καλύτερος της αναμέτρησης, αφού τα λάθη που έγιναν από πλευράς των ποδοσφαιριστών του Τιμουρ Κετσπάγια μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού.
 
Ωστόσο, η εμφάνιση του Ρενάτο Μαρκάσα, ο οποίος έτρεχε σαν 18χρονος για ενενήντα λεπτά, άφησε πολύ ικανοποιημένο τόσο τον προπονητή του, όσο και τον κόσμο που είδε το παιχνίδι είτε δια ζώσης, είτε από τους τηλεοπτικούς του δέκτες.
 
Εξαιρετικός ήταν επίσης και ο Κωστάκης Αρτυματάς, ο οποίος έφαγε το γήπεδο με το κουταλάκι. Βοήθησε στο ανασταλτικό κομμάτι, πατούσε στην αντίπαλη περιοχή και γενικά έκανε όλη τη "βρώμικη" δουλειά.
 
Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε επίσης και η απόδοση του Ρούμπεν Ράγιος. Ο Ισπανός, πέραν του γκολ που πέτυχε ήταν εξαιρετικός τόσο στις μεταβιβάσεις του, όσο και στα αμυντικά καθήκοντα που του ανατέθηκαν. Ακόμα κι όταν η μπάλα χανόταν, δεν τα παρατούσε.
 
Πλέον η Ανόρθωση καλείται να διαχειριστεί τη θορυβώδη εμφάνιση της και να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, ιδίως όταν τα επόμενα δύο παιχνίδια θα βρεθεί αντιμέτωπη με δύο ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Απόλλωνας και Ομόνοια θα βρεθούν στο γήπεδο της Ανόρθωσης και ο Τιμουρ Κετσπάγια ξέρει καλά πως με θετικά αποτελέσματα θα γιγαντωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του αλλά και του κόσμου