Ο Τιμούρ θέλει ξανά τα περασμένα μεγαλεία

Περίμενε χρόνια αυτή τη στιγμή. Ήξερε βαθιά μέσα του, πως κάποια στιγμή θα επέστρεφε. Και είναι απόλυτα έτοιμος. Έτσι και αλλιώς, η Ανόρθωση χωρίς αυτόν, είναι μια άλλη ομάδα. Σε όλους τους τομείς. Το στίγμα του Τιμούρ Κετσπάγια στην νέα έκδοση της, ήδη άρχισε να φαίνεται με κάθε πιθανό τρόπο.

Το πλέον μικρό, αλλά σημαντικό είναι η αλλαγή προς το καλύτερο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η Ανόρθωση βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι δραστικά και όλο αυτό είναι «σφραγίδα» του Γεωργιανού τεχνικού. Δεν έχει καμιά σχέση με την περσινή, η οποία με μια λέξη, ήταν επιεικώς τραγική.

Αυτό που κατάφερε ο Τιμούρ στον μέγιστο βαθμό, για την ώρα, είναι να επιφέρει την συσπείρωση του Ανορθωσιάτη κοντά στην ομάδα του. Η παρουσία του Γεωργιανού στην τεχνική της ηγεσία, φέρνει την εμπιστοσύνη και την ελπίδα πως κάτι πάει να αλλάξει από φέτος στην αγαπημένη τους ομάδα. Η χθεσινή μαζική του παρουσία και η υποδοχή του στον Τιμούρ, επιβεβαιώνουν αυτό που λέμε στον απόλυτο βαθμό. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως πολλοί οπαδοί έρχονται ξανά πίσω στο γήπεδο, μόνο και μόνο για να τον δουν ξανά στην άκρη του πάγκου.

Ο ίδιος ήταν πολύ συγκινημένος στα μέτρα που περπάτησε από την καταπακτή του γηπέδου που ανδρώθηκε, μέχρι και τον πάγκο του. Η καρδούλα του, μόνο, ήξερε πως ένιωθε εκείνη την στιγμή. Από το μυαλό του πέρασαν ξανά και ξανά όσα έζησε με αυτή την ομάδα. Στιγμές δόξας, τρόπαια, πρωταθλήματα, αλλά και οι όμιλοι της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το στοίχημα για εκείνον είναι όλα αυτά να τα ξαναζήσει. Γι’ αυτό ήρθε και γι’ αυτά θα παλέψει, ξεκινώντας ξανά από το μηδέν. Όπως ξεκίνησε ο ίδιος από το Γκάλι της Γεωργίας πολλά χρόνια πριν. Οι προϋποθέσεις, πλέον, υπάρχουν…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: