«Σφαλιάρα» από τη Γρανάδα στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα σε… κρίση.

Οι Καταλανοί, που έπαιξαν δίχως τον Μέσι για ένα ημίχρονο, πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση κόντρα στη Γρανάδα στο «Estadio Nuevo Los Carmenes» και απολύτως δίκαια οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου συγκατοικούν με τη Σεβίλλη (υποδέχονται τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι στο -2) και την Ατλέτικο Μαδρίτης (ήρθε 0-0 με τη Θέλτα σήμερα), σκαρφάλωσαν οι νικητές. Στην αντίπερα όχθη, έμεινε στους επτά βαθμούς και κινδυνεύει να πέσει πιο χαμηλά από την έκτη θέση, όπου βρίσκεται τώρα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία προερχόταν από πολύ κακή εμφάνιση (το 0-0 προέκυψε ελέω Τερ Στέγκεν) στο Ντόρτμουντ κόντρα στην Μπορούσια, ήταν σε… τρικυμία από το πρώτο δευτερόλεπτο. Και κυρίως ο Φίρπο. Ο πρώην αμυντικός της Μπέτις ευθύνεται πολύ για το πρώτο τέρμα που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι, αφού έπειτα από το βολέ του Ρουί Σίλβα, καθώς αρχικά έριξε… ζεϊμπεκιά και στη μονομαχία με τον Σολδάδο και σε αυτήν με τον Πουέρτας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η κόντρα που έβαλε ο Πικέ δεν «έσβησε» τα λάθη που προηγήθηκαν και ο Αζίζ είδε την μπάλα να του έρχεται στο… πιάτο για το 1-0 με εξ επαφής κεφαλιά.

Αυτό το τέρμα δεν αφύπνισε την Μπαρτσελόνα, η οποία δεν εμφανίστηκε ιδιαιτέρως απειλητική, αν κρίνουμε βάσει των δικών της στάνταρ. Η Γρανάδα διαχειρίστηκε καλά τα προβάδισμά της, δεν… στριμώχτηκε από τους πρωταθλητές και πήρε ψυχολογία και για δεύτερο γκολ.

Το οποίο ήρθε στο 66ο λεπτό. Ο Βαδίγιο γέμισε από τα δεξιά και σε μονομαχία με τον Πουέρτας ο Βιντάλ έπεσε στο έδαφος και βρήκε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Ο Κουάδρα συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βαδίγιο νίκησε τον Τερ Στέγκεν και έφερε την ομάδα του πολύ κοντά στη νίκη. Που επετεύχθη, δίχως να πιεστούν ιδιαίτερα οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Αξίζει να τονιστεί ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε στις 23 Απριλίου με 2-0 επί της Αλαβές. Φέτος σε τρεις αναμετρήσεις μακριά από το «Καμπ Νου», έχει δύο ήττες (Μπιλμπάο, Γρανάδα) και μια ισοπαλία με 2-2 στο «σπίτι» της Οσασούνα.
 
Πηγή:sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ