Έσταξε μέλι για Απόλλωνα ο Μπεργκ και θυμήθηκε το καλοκαίρι της Ομόνοιας

Απόλυτα ευχαριστημένος και δικαιωμένος για την εμφάνιση των παικτών του και τη νίκη της Ομόνοιας, παρουσιάστηκε ο τεχνικός των πρασίνων, Χένινγκ Μπεργκ, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΓΣΠ.
 
Ο Νορβηγός κόουτς στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επανέλαβε ότι η ομάδα του θα συνεχίσει να βελτιώνεται.
 
Το αρχικό του σχόλιο για το παιχνίδι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε τον Απόλλωνα, γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι, τι έκαναν στην Ευρώπη, ήταν άτυχοι φέτος. Ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η νοοτροπία των παικτών είναι να μην παραδίνουν τα όπλα ποτέ και να παίζουν για τη νίκη. Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε, αλλά πήραμε τη νίκη. Πετύχαμε ένα πολύ ωραίο γκολ και κρατήσαμε το σκορ. Κάναμε καλό ξεκίνημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ειδικά αν αναλογιστούμε που ήμασταν το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ότι είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε νέα ομάδα, δεν τα κάνουμε όλα τέλεια αλλά βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ήταν φανταστική η υποστήριξη, έκαναν τη διαφορά σ’ έναν αγώνα όπως ήταν αυτός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό και το ίδιο και οι παίκτες».
 
Που τοποθετεί την Ομόνοια σε θέμα δυναμικότητας μετά τα παιχνίδια: «Είναι δύσκολο να πω, είναι δύσκολα τα παιχνίδια απέναντι σε όλους. Χρειαζόμαστε χρόνο αλλά είμαι χαρούμενος για τη νοοτροπία των παικτών. Παίζαμε απέναντι στον Απόλλωνα και ξέρουμε τι έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια. Όπως ο ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ, η Ανόρθωση και η Πάφος FC είναι καλές ομάδες. Δεν μπορώ να σκέφτομαι άλλη ομάδα εκτός από τη δική μου. Αν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε θα είμαι χαρούμενος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: