Τυφώνας η Μάντσεστερ Σίτι, σκόρπισε με οκτώ γκολ τη Γουότφορντ

Από την στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στην ήττα με 3-2 από την Νόριτς, ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν σταμάτησε να λέει δεξιά κι αριστερά, πόσο πιστεύει αυτούς τους παίκτες, πόσο εμπιστοσύνη έχει σε αυτή την ομάδα.

Δεν το λέει επειδή πρέπει να το πει, αλλά επειδή του έχουν αποδείξει ότι πρέπει να πιστεύει σε αυτούς. Η απάντηση των παικτών του ήταν… θυμός. Η Γουότφορντ πήγε με ελπίδες στο Etihad, όμως αυτή ήταν που πλήρωσε τα σπασμένα.

Στο 18ο λεπτό το σκορ ήταν ήδη 5-0, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Premier League, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να φτάνει τα 100 γκολ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Μερικά ματς δεν χρήζουν κριτικής. Το κοντέρ σταμάτησε τελικά στο εκκωφαντικό 8-0, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να φτάνει στο πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του (τρίτος Πορτογάλος που το κάνει σε επίπεδο Premier League) και την Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζει 6 διαφορετικούς σκόρερ, κάτι που κάνει για τρίτη φορά στην ιστορία της (2008, 2017) και δεύτερη επί θητείας Γκουαρντιόλα. Όλα τα άλλα λόγια είναι περιττά.

Θύμα πολύ ηχηρής έκπληξης έπεσε η Έβερτον, αφού η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με μαζική άμυνα, ρέντα και αποτελεσματικότητα έφυγε με το 0-2 από το Γκούντισον Πάρκ. Ένα αυτογκόλ του Μίνα (40’) και ένα τέρμα του Μουσέτ (79’) υπέγραψαν την μεγάλη έκπληξη, με τις «λεπίδες» να σκοράρουν δύο φορές, έχοντας ισάριθμες τελικές στο παιχνίδι, την ώρα που η Έβερτον είχε 0/16.

Βαθμολογική ανάσα πήρε και η Μπέρνλι. που καθάρισε από νωρίς απέναντι στην Νόριτς. Δύο γρήγορα γκολ από τον Γουντ (10’, 14’) έκαναν την διαφορά με τα καναρίνια να προσγειώνονται απότομα μετά τον θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Σε ύφεση η φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Επιχειρούν για τις τελικές κατασβέσεις οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την ενέδρα στην Ανθούπολη-Δίπλα δίπλα δράστες και θύμα
ΒΙΝΤΕΟ: Μάχη με τις φλόγες στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού-Σε ετοιμότητα για πιθανές εκκενώσεις