«Σεληνιάζεται» με την Ομόνοια ο Σαρδινέρο, δεν μπορεί να δει... τριφύλλι

Ένα τρομερό στατιστικό στοιχείο διατηρεί ο Αντριάν Σαρδινέρο απέναντι στην Ομόνοια, που θέλει να διευρύνει και στο σημερινό (21/9) ντέρμπι στο ΓΣΠ, κόντρα στους πράσινους. 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός της ομάδας της Λεμεσού, όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί κόντρα στους πράσινους, η ομάδα του δεν γνώρισε ουδέποτε την ήττα.

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Απόλλωνα σε 13 αγώνες που συμμετείχε, η ομάδα της Λεμεσού πανηγύρισε ισάριθμες νίκες απέναντι στην Ομόνοια, ενώ προηγουμένως με τη φανέλα της ΑΕΛ, σε τέσσερις αγώνες που κοντραρίστηκε με τους πράσινους, η ομάδα του είχε το απόλυτο στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Πέραν όλων των προηγούμενων αριθμών, ο Αντριάν Σαρδινέρο, δεν σταματάει επίσης να ματώνει τα δίχτυα των πρασίνων, καθώς με τη φανέλα του Απόλλωνα πέτυχε πέντε γκολ μέχρι σήμερα της Ομόνοιας, ενώ στην προηγούμενη του θητεία στην ΑΕΛ σκόραρε ακόμη ένα γκολ. 

Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το γεγονός ότι στην πρόσφατη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των γαλάζιων απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς που έχει ως σήμα το τριφύλλι, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η OMADA σάς υπενθυμίζει τις αναμετρήσεις που ο Αντριάν Σαρδινέρο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κόντρα στους πράσινους:
ΑΕΛ-Ομόνοια (2-1) 6 Δεκεμβρίου 2015
Ομόνοια-Απόλλων (1-2) 15 Ιανουαρίου 2017
Ομόνοια-Απόλλων (0-2) 2 Απριλίου 2017
Ομόνοια-Απόλλων (0-1) 11 Δεκεμβρίου 2017
Απόλλων-Ομόνοια (3-1) 2 Μαρτίου 2019
Απόλλων-Σάμροκ Ρόβερς (3-1)  1 Αυγούστου 2019