Επίσημη θέση Απόλλωνα για Ρομπέρζ-Ενσούε και οι σκέψεις για Ομόνοια

Για την προετοιμασία της ομάδας και τα αγωνιστικά θέματα, πριν το ντέρμπι, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ενώ τόνισε πως είναι επηρεασμένοι από την κάρτα φιλάθλου, αφού δεν υπάρχει ο ξεσηκωμός των προηγούμενων χρόνων.
 
Για την προετοιμασία του Απόλλωνα και το Φακούντο Περέιρα, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων, ανέφερε πως «πρόκειται για ντέρμπι τριπλής παραλλαγής διαχρονικά. Ανεξαρτήτου πορείας το παιχνίδι ήταν πάντα 50-50. Σίγουρα θα μαζέψει αρκετό κόσμο από πλευράς Ομόνοιας κάτι που έχει καιρό να δούμε. Ελπίζουμε να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι.
 
Ο νικητής να κριθεί βάση της απόδοσης του στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Ο Φακούντο δεν είναι απολύτως έτοιμος είναι η αλήθεια. Υπάρχει προπόνηση στις 18:00. Θα δούμε πως θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία».
 
Για τους Ρομπέρζ – Ενσούε, ο Φανούριος Κωνσταντίνου πρόσθεσε, «ο Ενσούε βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική, ο οποίος δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Θα προσπαθήσει σήμερα να προπονηθεί κανονικά και θα αποφασιστεί από τον κόουτς αν θα μπει στην αποστολή. Όσο αφορά τον Ρομπέρζ βρίσκεται κανονικά στις προπονήσεις με την ομάδα».

Για την προϊστορία με Ομόνοια και τον κόσμο, ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, πρόσθεσε, «πάντα τα ντέρμπι Ομόνοια – Απόλλωνα είναι αμφίρροπα ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων. Θέλουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Θα είναι δύσκολο εμπόδιο η Ομόνοια καθώς  είναι συμπαγής ομάδα, έχει κάνει νέα αρχή σε καλές βάσεις.
 
Είναι μεγάλο ερωτηματικό η δική μας προσέλευση. Είμαστε επηρεασμένοι από την κάρτα φιλάθλου. Δεν υπάρχει ο ξεσηκωμός των προηγούμενων χρόνων λόγω απουσίας των οργανωμένων».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Αυτά είναι τα εξεταστικά κέντρα για τις Παγκύπριες Εξετάσεις κατά επαρχία
Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτήριο-Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
ΥΠΕΣ για σχέδιο ΚτίΖΩ-«Δεν θα υπάρξει σοβαρή παρέκκλιση από τα καθορισμένα χρονοδιαγράμματα»
Δικαιώνει την Κυβέρνηση για αναστολή εξέτασης των αιτήσεων ασύλου η Κομισιόν-«Προβλέπεται για εννέα μήνες»
Νέα μαρτυρία για τον νεκρό στο Πασαλιμάνι-«Πήδηξε στο φορτηγό για να σωθεί και τον πλάκωσαν τα μπάζα»
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του