Τιάγκο: Mπορούμε να ονειρευόμαστε περισσότερα

Μπορούν να ονειρεύονται περισσότερα και περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιριστές το ντέρμπι με το Απόλλωνα, ανέφερε ο επιθετικός της Ομόνοιας, Τιάγκο, μιλώντας στο επίσημο κανάλι των πρασίνων, ενώ τόνισε παράλληλα πως οι φίλαθλοι πρέπει να πιστέψουν πως οι πράσινοι, μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο.
 
«Περιμένω να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως κάναμε και απέναντι στην ΑΕΚ. Οι φίλαθλοι μας είναι χαρούμενοι, επειδή αγωνιστήκαμε πολύ καλά σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ.
 
Απέναντι στον Απόλλωνα θα είναι το ίδιο, γιατί επίσης είναι πολύ καλή ομάδα. Όμως αγωνιζόμαστε στην έδρας μας και πρέπει να είμαστε δυνατοί απέναντι τους. Είναι γεγονός πως όλοι οι παίκτες ήταν απογοητευμένοι για το γκολ που δεχθήκαμε στο τελευταίο λεπτό», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της Ομόνοιας.

Για το πως πρέπει να συνεχίσει με αυτό το τρόπο που αγωνίζεται η Ομόνοια, ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων, πρόσθεσε «νιώθουμε ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε περισσότερα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται για τον κόσμο μας, τον σύλλογο και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο.
 
Η άποψη μου είναι ότι παίξαμε καλά απέναντι στην ΑΕΚ. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, παρουσιαστήκαμε πολύ δυνατοί στο γήπεδο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εβδομάδα στην προπόνηση, ακούσαμε όλα όσα μας λέει ο προπονητής και τα δείχνουμε στο γήπεδο».
 
Για το πώς νιώθει πολύ ωραία που βρίσκεται στην Ομόνοια, ο Τιάγκο δήλωσε, «είναι ένας μεγάλος σύλλογος, υπάρχει αρκετή πίεση, αλλά μετά από τρία παιχνίδια νιώθω πως αγωνίζομαι χρόνια στην Ομόνοια.Είμαστε μια οικογένεια εδώ και οι φίλοι μου και οι συμπαίκτες μου, με βοήθησαν πάρα πολύ Πρέπει να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο για να δείξω σε όλους πως ήρθα για να βοηθήσω την Ομόνοια να πάει ψηλά
 
Ελπίζω οι φίλαθλοι να πιστέψουν πως μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο. Γι’ αυτό το λόγο ήρθα στην Ομόνοια. Κανένας παίκτης δεν φοβάται, είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε, να κερδίσουμε τα παιχνίδια και αν δείξουμε στο κόσμο μας τι να περιμένει. Πρέπει να παίζεις παθιασμένα σε κάθε παιχνίδι».
 

Δειτε Επισης

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Άρον-άρον στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-«Παράνομα οι πληρωμές Μαρτίου»
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο