«Υπάρχει κάποιος που δεν ήταν νευριασμένος; Κανείς δεν έπαιξε καλά»

Την επόμενη μέρα άρχισαν να βλέπουν στον ΑΠΟΕΛ, μετά την απρόσμενη ήττα της ομάδας από την Ντουντελάνζ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν ν' ανασυνταχθούν άμεσα, κάτι το οποίο τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0.
 
«Σε ό,τι αφορά τον ΑΠΟΕΛ και με βάση την έκταση του σκορ δεν θυμάμαι να ξαναέγινε κάτι τέτοιο. Πρέπει να πω ότι ξεκινήσαμε με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Έχουμε ένα τραγικό αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να δούμε τα πράγματα με ψυχραιμία. Χθες είχαμε μια πάρα πολύ κακή εμφάνιση, η οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Την ίδια ώρα αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να μην μπούμε σε καμία λογική εσωστρέφειας και επίρριψης ευθυνών. Πρέπει άμεσα ν’ ανταποκριθούμε στην επόμενη πρόκληση. Το αποτέλεσμα ψαλίδισε τις πιθανότητές μας για να είμαστε ρεαλιστές. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας, δεν ξέρω και τι κάναμε σωστό για να είμαι ειλικρινείς. Σε 72 ώρες έχουμε παιχνίδι και πρέπει να μας επηρεάσει», ανέφερε αρχικά ο Νεκτάριος Πετεβίνος και πρόσθεσε:
 
«Αν κερδίζαμε χθες πάλι δεν θα τέλειωνε τίποτα. Τα δεδομένα πλέον είναι πολύ δύσκολα, αφού είμαστε στο μηδέν. Πληγώσαμε τον εαυτό μας και τον κόσμο μας που βρέθηκε στο γήπεδο. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ τη στιγμή τη φάση της ανατροπής και εμείς τον προσβάλαμε με την εμφάνισή μας. Όλοι το κατανοούν στον Αρχάγγελο αυτό το πράγμα. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να πάμε μπροστά».
 
Για τον Ντολ και την αντίδρασή του στη διάσκεψη Τύπου: «Υπάρχει κάποιος που δεν ήταν έντονος και νευριασμένος χθες το βράδυ; Δεν μπορώ να πω ότι ο προπονητής δεν ήταν ορθός γι’ αυτό που είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χανόμαστε στο transition, δεν υπήρχε κανείς ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που να παίξει καλά. Όταν δεν συμπεριφέρεσαι σωστά από άμυνα μέχρι επίθεση τότε είναι λογικό να χάσεις. Δεν περιμένει ο ΑΠΟΕΛίστας από μένα να χαϊδέψω τα αυτιά του. Το να ψάχνουμε άλλοθι δεν θα μας οδηγούσε σε επιτυχίες. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πώς πάει το ποδόσφαιρο σε αυτές τις φάσεις. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Κάναμε μια τραγική εμφάνιση και τα σημάδια είναι εκεί για να ξέρεις τι κάνεις λάθος. Αναμένουμε από την ομάδα μας ν’ αντιστρέψει το κλίμα. Ήταν οδυνηρή ήττα, τα πάντα είναι στα πόδια μας για ν’ αντιστρέψουμε την κατάσταση».
 
Για τους τραυματίες: «Υπάρχει προπόνηση αποθεραπείας γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν. Ένα χτύπημα με τις τάπες που δέχθηκε ο Γκέντσογλου στον αστράγαλο, θα περάσει από ακτινογραφία για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού».