Έξαλλος ο Ντολ-«Θα τρελαθώ, σταματήστε αυτό το πράγμα για το 3-5-2»

Σε έντονο ύφος μίλησε ο Τόμας Ντολ μετά την ήττα από τη Ντουντελάνζ στο ΓΣΠ, κάνοντας λόγο για το περιβόητο σύστημα του 3-5-2 που επέλεξε να παίξει στο πρώτο ημίχρονο και την κριτική που δέχεται από μερίδα οπαδών.
 
«Το ποδόσφαιρο του πρώτου ημιχρόνου δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα. Αυτό δεν είναι τακτικό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι δεν είναι το σύστημα και όλοι εδώ στην Κύπρο μιλάνε για το σύστημα και αυτό είναι λάθος. Δεν προπονηθήκαμε ποτέ σε αυτά τα πράγματα, στις μακρινές μπαλιές. Παίξαμε ένα πολύ άσχημο ημίχρονο. Αν δεν μπορείς να το δεις αυτό σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίζεις τακτικό ποδόσφαιρο. Σταματήστε αυτό το πράγμα με το σύστημα, θα τρελαθώ. Δεν κρατούσαμε την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Σταματήστε αυτό το πράγμα με το σύστημα δεν είναι καλό. Tα παιδιά πρέπει να μάθουν από αυτές τις καταστάσεις. Δεν ήταν ανάγκη να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, είναι απίστευτο... Πραγματικά ήταν μια κακή στιγμή. Είχαμε μόνο 20 καλά λεπτά στο παιχνίδι, τα υπόλοιπα δεν είναι αποδεκτή η εμφάνιση», το αρχικό σχόλιο του Γερμανού τεχνικού. 
 
Αναφορικά με το τι έφταιξε: «Δεν έχει σχέση αν ο αντίπαλος ήταν από το Λουξεμβούργο. Χάναμε μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα όμως η ανατροπή δεν ήρθε επειδή αλλάξαμε το σύστημα. Είχαμε καλύτερο ρυθμό και ήμασταν πιο γενναίοι στο παιχνίδι μας γι' αυτό κάναμε την ανατροπή».
 
Για το παιχνίδι με τη Σεβίλλη: «Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι εκτός έδρας, χάσαμε τρεις πολύτιμους βαθμούς σήμερα. Θα πρέπει να πάρουμε πόντους εκτός έδρας. Το επόμενο παιχνίδι έρχεται και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν έχει σημασία που παίζουμε. Χάσαμε τρεις εύκολους βαθμούς σήμερα και γι' αυτό όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Το σίγουρο είναι ότι δεν πάμε στη Σεβίλλη και να είμαστε φαβορί»
 
Το καταληκτικό του σχόλιο: «Δώσαμε πολύ εύκολα το παιχνίδι. Για μένα, είμαι τόσο καιρό στο ποδόσφαιρο και το δώσαμε πολύ εύκολα. Δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε κάτι τώρα. Θα πρέπει να προπονηθούμε τώρα. Η Ντουντελάνζ δεν παίζει ποτέ πίσω. Το πρώτο ημίχρονο ήταν απαράδεχτο. Θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο σε μένα, κάντε το. Πάντα θα προστατεύω τους παίκτες μου. Ο κόσμος μας στήριξε πάρα πολύ, ήταν φανταστικός. Τα παιδιά είναι πολύ απογοητευμένα.
 
Για τον Τάμαρι: «Ξέρω την κατάσταση των παικτών μου, είναι δική μου απόφαση ποιος θα παίξει και ποιος όχι και ποιος είναι έτοιμος. Ήταν κουρασμένος ο Τάμαρι, τον είδαμε μετά την Εθνική του ομάδα. Μετά το παιχνίδι όλοι ξέρουν καλύτερα. Δεν θα έρχομαι στη διάσκεψη Τύπου και να συζητώ τι κάνει ο ένας παίκτης και ο άλλος. Δεν είμαι εδώ να σας εξηγώ τα πάντα, γιατί έχω ένα κατάλογο από 24 παίκτες για να επιλέξω. Σεβασμός».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: